PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 17. април 2015.

Počela prodaja avio karata za zimski red letenja

ilustracija (foto:aviationairroutes.net)
Wizz Air je danas pustio u prodaju avio karte preko svog sajta za letove iz Niša u zimskom redu letenja koji će važiti od 30.oktobra 2015 do 25.marta 2016.godine. Avio karte za letove ka Bazelu i Malmeu moguće je kupiti po početnoj ceni od 2299 dinara.

Ova low cost kompanija je takodje danas snizila cene avio karata za letnji red letenja, te je sada moguće kupiti kartu za let do Bazela po početnoj ceni od 1699 dinara odnosno za Malme po početnoj ceni od 2899 dinara.

Karte možete kupiti preko sajta Wizz Air-a ili preko ovlašćenih agencija za prodaju avio karata u Nišu i širom Srbije. Takodje ukoliko kupite karte preko Wizz Air-ovog sajta možete ostvariti značajne popuste ukoliko postanete član Wizz Discount Club-a.

Wizz Air će tako do kraja ove i prve polovine naredne godine redovno saobraćati sa niškog aerodroma. Prvi let ka Mamle-u planiran je za 25.jun, koji će se odvijati tri puta nedeljno(utorkom, četvrtkom, subotom), dok je let ka Bazelu planiran za 29.jun, dva puta nedeljno(ponedeljkom i petkom).

Tekst: A.P.
Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар