PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

среда, 01. јул 2015.

Narodni poslanik Milija Miletić posetio aerodrom "Konstantin Veliki"

ilustracija (foto: Fly from Niš)
Čovek koji se skoro svake sednice skupštine javi za govornicom, govori o razvoju juga zemlje, o Nišu i manjim mestima poput Svrljiga, koji se jedini iz nišavskog okruga zalagao za razvoj niškog aerodroma, posetio je prošle nedelje rukovodstvo aerodroma “Konstantin Veliki“, piše portal Niške.rs .

Jedan od retkih koji je za govornicom Skupštine Srbije pričao upravo o neophodnosti aktivnog rada niškog aerodroma jeste Svrljižanin Milija Miletić, narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke.

Milija Miletić (levo) u razgovoru sa Sašom Dimitrijević(desno)
rukovodiocem avio-saobraćaja na niškom aerodromu
(foto: Niške.rs)
-Srećan sam da danas dočekujemo i ispraćamo putnike za Švedsku za neki dan i Bazel, jer je niški aerodrom Konstantin Veliki velika šansa za jug Srbije. - kaže Miletić
On ističe da za skupštinskom govornicom uvek govori o jugu Srbije, Nišu i Svrljigu, te dodaje da će tako i u budućnosti nastaviti, sve dok Nišlijama i Svrljižanima ne bude bolje, u svakom smislu te reči.
-Svima nama potrebna veza sa svetom a kroz razvoj juga konkretno Niša i Svrljiga, osetiće boljitak i čitava zemlja, ističe Miletić.
U gradovima Malme i Bazel možete svakodnevno otputovati sa niškog aerodroma, a u planu su još mnoge linije.

Izvor: Niške.rs

Нема коментара:

Постави коментар