PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

субота, 25. јул 2015.

Popunjenost letova za Bazel i Malme je u proseku 80%

ilustracija ;(foto: Fly from Niš)
Avioni niskobudžetne kompanije "Wizz Air" koji lete na linijama Niš-Bazel i Niš-Malme u proseku imaju 80% popunjenost svih kapaciteta, sedišta i kargo prostora.Cena avionske karte varira od dana u nedelji i meseca u godini, a kreće se od 1700 do 18 000 dinara.
 
Rukovodstvo aerodroma Niš zadovoljno je ostvarenim poslovnim rezuultatima i saradnjom sa "Wizz Air"-om, a u planu je zaključenje poslovnih arandžmana i sa drugim zainteresovanim niskobudžetnim avio-kompanijama.
-Razvojem avio saobraćaja u Nišu stvaramo preduslove za razvoj grada i čitavog regiona, kaže za NTV direktor aerodroma ,,Konstanin Veliki" Vladica Đurđanović.
Zaključenje poslovnog aranžmana sa niskobudžetnom avio-kompanijom "Wizz Air" predstavlja poslovni potez koji će obezbediti prekretnicu u radu niške vazdušne luke koja je do sada tavorila.

Avioni na relaciji Niš - Bazel lete svake nedelje i to ponedeljkom i petkom, a na relaciji Niš - Malme, utorkom, četvrtkom i subotom.
 
Usluge niškog aerodroma najjeftinije su u regionu, i pored toga rukovodstvo je zadovoljno postignutim rezltatima. Protok ljudi, robe i kapitala neophodan je ako želimo da se naš grad razvija, kaže direktor Đurđanović
 
Kada se govori o bezbednosti, niški aerodrom jedan je od najbezbednijih u regionu, i to ne samo zbog veoma povoljnih meteoroloških uslova koji vladaju tokom cele godine, već i zbog kvalitetnih kadrova i tehničke opreme.

Do kraja ove godine planira se ugradnja specijalnih svetala i opreme, koja će omogućiti avonima da sleću i u najnepovoljnijim meteo uslovima.

Нема коментара:

Постави коментар