Пређи на главни садржај

Popunjenost letova za Bazel i Malme je u proseku 80%

ilustracija ;(foto: Fly from Niš)
Avioni niskobudžetne kompanije "Wizz Air" koji lete na linijama Niš-Bazel i Niš-Malme u proseku imaju 80% popunjenost svih kapaciteta, sedišta i kargo prostora.Cena avionske karte varira od dana u nedelji i meseca u godini, a kreće se od 1700 do 18 000 dinara.
 
Rukovodstvo aerodroma Niš zadovoljno je ostvarenim poslovnim rezuultatima i saradnjom sa "Wizz Air"-om, a u planu je zaključenje poslovnih arandžmana i sa drugim zainteresovanim niskobudžetnim avio-kompanijama.
-Razvojem avio saobraćaja u Nišu stvaramo preduslove za razvoj grada i čitavog regiona, kaže za NTV direktor aerodroma ,,Konstanin Veliki" Vladica Đurđanović.
Zaključenje poslovnog aranžmana sa niskobudžetnom avio-kompanijom "Wizz Air" predstavlja poslovni potez koji će obezbediti prekretnicu u radu niške vazdušne luke koja je do sada tavorila.

Avioni na relaciji Niš - Bazel lete svake nedelje i to ponedeljkom i petkom, a na relaciji Niš - Malme, utorkom, četvrtkom i subotom.
 
Usluge niškog aerodroma najjeftinije su u regionu, i pored toga rukovodstvo je zadovoljno postignutim rezltatima. Protok ljudi, robe i kapitala neophodan je ako želimo da se naš grad razvija, kaže direktor Đurđanović
 
Kada se govori o bezbednosti, niški aerodrom jedan je od najbezbednijih u regionu, i to ne samo zbog veoma povoljnih meteoroloških uslova koji vladaju tokom cele godine, već i zbog kvalitetnih kadrova i tehničke opreme.

Do kraja ove godine planira se ugradnja specijalnih svetala i opreme, koja će omogućiti avonima da sleću i u najnepovoljnijim meteo uslovima.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - APRIL / MAJ 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom aprila i maja meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. U tabeli su date i cene za redovne sezonske destinacije Krf, Atina i Tivat za period putovanja jun i jul mesec. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) April / Maj Ryanair 12,99€ / 12,99€ Stokholm Arlanda(ARN) April / Maj Ryanair 20,91€ / 19,99€ Malta(MLA) April / Maj Ryanair 21,99€ / 26,03€ Krf(CFU)*** Jun / Jul Ryanair 21,79€ / 32,65€ Bazel Miluz(MLH) April / Maj Wizz Air 2349 RSD / 2349 RSD Dortmund(DTM) April / Maj Wizz Air 2939 RSD / 4109 RSD Memingen(FMM) April / Maj Wizz Air 3289 RSD / 2349 RSD Malme(MMX)

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - MART / APRIL 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom marta i aprila meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. U tabeli su date i cene za redovne sezonske destinacije Krf, Atina i Tivat za period putovanja jun i jul mesec. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) Mart / April Ryanair 9,99€ / 12,99€ Stokholm Arlanda(ARN) Mart / April Ryanair 14,99€ / 19,99€ Malta(MLA) Mart / April Ryanair 19,97€ / 26,03€ Krf(CFU)*** Jun / Jul Ryanair 25,19€ / 37,09€ Bazel Miluz(MLH) Mart / April Wizz Air 2349 RSD / 2349 RSD Dortmund(DTM) Mart / April Wizz Air 2939 RSD / 3519 RSD Memingen(FMM) Mart / April Wizz Air 2349 RSD / 3519 RSD Malm

Pariz, Oslo, Cirih, Berlin samo su neke od potencijalnih destinacija iz Niša (mapa)

ilustracija (foto: Fly from Niš) Aerodrom "Konstantin Veliki" u stalnim je pregovorima sa postojećim i potencijalno budućim avio-kompanija koje su zainteresovane da prošire mrežu sa novim i ranijim destinacijama iz Niša. Pariz, Oslo, Cirih, Berlin su samo neke od velikog broja neopsluženih ruta sa niškog aerodroma. Nedavno je direktor niške vazdušne luke Dušan Knežević, gostujući na " Niškoj televiziji ", izjavio da postoji interesovanje avio-kompanija za letove iz Niša i da po tom pitanju se radi svakodnevno. S tim u vezi i razvoj aerodroma kroz proširivanje kapaciteta ide da se pre svega putnicima omogući bolji komfor i ugodjaj dok borave na Aerodromu, ali i da se u narednom periodu istovremeno može opslužiti 5 aviona.  - Cilj Aerodroma jeste otvaranje baze jedne avio-kompanije, jer nam to donosi benefite. Baziranje aviona znači veći broj putnika i destinacija. Niskotarifne avio-kompanije imaju praksu da baziraju dva aviona, što znači 35 do 40 nedeljnih le