PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 10. јул 2015.

Od 15.septembra Wizz Air-om 2x nedeljno za Malme


Niskotarifna avio-kompanija Wizz Air odlučila je da od polovine septembra iz Niša za Malme leti 2x nedeljno (utorkom i subotom) umesto 3x nedeljno (utorkom, četvrtkom i subotom) kako trenutno leti na ovoj destinaciji. Ova promena u letnjem redu letenja prema rečima PR Wizz Air-a, Daniel De Carvalho je usledila da bi se poboljšali letovi i da bi putnici samim tim bili zadovoljni.
-Konstantno motrimo naše rasporede i pokušavamo da se poboljšamo tamo gde je potrebno da bi naši putnici bili zadovoljni. Šest letova iz Niša je otkazano i, kako stoji u pravilniku naše avio-kompanije, kupcima koji su imali rezervisana sedišta na tim letovima je ponuđen potpun povraćaj novca ili rezervisanje nekog drugog leta bez dodatnih troškova. - kaže za naš portal PR Wizz Air-a Daniel De Carvalho
Wizz Air je inače planirao upravo ovo smanjenje broja letova na ovoj destinaciji u zimskom redu letenja počev od 27.oktobra ove godine do 26. marta 2016.godine. Wizz Air će i ka Bazelu nastaviti da leti takodje u zimskom redu letenja 2x nedeljno (ponedeljkom i petkom) počev od 26.oktobra do 25. marta 2016.godine.

Tekst: A.P.
Fly from Niš Team

8 коментара:

 1. Šta muslite, hoće li wizzair leteti i u letnjoj sezoni 2016?

  ОдговориИзбриши
 2. Анониман10. јул 2015. 22:17

  jako malo informacija o broju putnika i load faktoru do sada....jel ima neko neki info sta se desavalo do sada....poz adminu

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Objavicemo podatke o broju putnika pocetkom avgusta za juli mesec.

   Избриши
 3. Анониман23. јул 2015. 10:14

  Bilo bi dobro sugerisati im i Stockholm kao destinaciju !!!!

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Анониман25. јул 2015. 09:55

   Hoce li biti Frankfurt Hanh kaod destinacija?

   Избриши
 4. Анониман25. јул 2015. 09:53

  A Frankfurt Hanh kao destinacija ?

  ОдговориИзбриши
 5. Sve zavisi od Wizz Air-a ili eventualno neke druge aviokompanije koja iskaze interesovanja za tu liniju.

  ОдговориИзбриши
 6. Ja isto licno mislim da su po 2 leta dovoljna. Ja bi sugerisao jedan let za Nemačku isto 2x nedeljno sledece letnje sezone..

  ОдговориИзбриши