PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

уторак, 21. јул 2015.

Putnici juče doputovali u Niš posle 5 sati čekanja na aerodromu Bazel

Čekali 5 sati na aerodromu Bazel let za Niš, ilustracija (foto arhiva)
Zbog nepoletanja aviona Wizz Air-a iz Skoplja za Bazel koji je trebao da inače odmah leti rutu Bazel - Niš - Bazel, putnici koji su juče trebali da polete za Niš u 16:30h, poleteli su tek oko 21:50h odnosno sleteli sinoć oko 23:28h na aerodrom "Konstantin Veliki". Za sada nije poznat razlog zbog čega avion nije odleteo iz Skoplja za Bazel, ali se pretpostavlja da je avion bio u kvaru te zbog toga nije mogao da poleti prema redu letenja.

Zamena stigla iz Budimpšte (foto: skyscrapercity forum, Južnjak 018)
Wizz Air je svoju liniju iz Niša ka Bazelu odradio avionom iz Budimpešte koji je juče oko 18h sleteo na aerodrom "Konstantin Veliki", nakon toga ovim avionom odrađena je i linija Bazel - Niš. Avion je nešto pre ponoći odleteo nazad za Budimpeštu.

Inače prema rečima putnice Ive Garfitt koja je zajedno sa ostalim putnicima čekala let za Niš, osoblje aerodroma Bazel se svim putnicima izvinilo zbog nepredviđenih okolnosti u vidu kašnjenja leta i podelilo im sendvič i vodu. Ipak kako kaže i čekanje se u neku ruku isplati, jer se nisu dodatno maltretirali leteći preko Beograda, Sofije ili Skoplja.

Tekst: A.P.
Fly from Niš Team

4 коментара:

 1. Анониман21. јул 2015. 21:38

  I was in that flight. How can we ask for a compensation?

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. See more on Wizzair.com , or on wizz air official facebook page.
   https://www.facebook.com/wizzaircom/timeline?ref=page_internal

   Избриши
 2. Saša Milošević23. јул 2015. 14:14

  Eto zašto je u svakom, pa i u ovom poslu, dobro imati jakog partnera. Da je umesto Wizz Air-a u ovom poslu neko drugi, ko ima 2 ili 5 aviona, načekali bi se i jedni (oni iz Bazela) i drugi (i oni iz Niša). Ovako su zbog nepredviđenih okolnosti morali da čekaju samo oni u Bazelu. Ovi iz Niša su otišli na vreme. Bravo za Wizz Air!
  Poštujući putnike poslali su avion iz svoje rezerve zanemarujući troškove letenja praznog aviona na relaciji Budimpešta-Niš-Budimpešta.
  Bravo i hvala, iako niti ja, niti bilo ko moj nije bio na tim letovima!

  ОдговориИзбриши