PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 31. јул 2015.

Wizz Air unapređuje uslugu prioritetnog ukrcavanja

ilustracija (foto: Goran Marinković)
Wizz Air, najveća nisko-tarifna avio kompanija u regionu Centralne i IstočneEvrope, objavila je juče unapređenje svoje usluge prioritenog ukrcavanja koja će od sada uključivati i mogućnost unošenje dodatnog malog ličnog prtljaga putnika* u putničku kabinu.

Na ovaj način Wizz Air unapređuje usluge koje pruža putnicima kako bi im uvećao pogodnosti i zadovoljstvo.Sa ovim unapređenjem, putnici koji od danas lete sa uslugom prioritetnog ukrcavanja (Priority Boarding), koju su kupili bilo kao samostalnu opciju, bilo kao deo "Plus Fare" tarife ili WIZZ Privilege Pass-a, imaju mogućnost da sa sobom u kabinu unesu i jedan manji komad ličnog prtljaga kao dodatak na već postojeći mali ili veliki ručni prtljag**.

Komercijalni direktor Wizz Air-a, Đerđ Abran je izjavio:
-Konstantno radimo na tome da putnicima pružimo više, a u isto vreme pazimo da cene karata ostanu niske. U WIZZ-u verujemo da uvek postoji mogućnost da stvari radimo bolje, a povratne reakcije putnika nam pokazuju da postoji prostor za unapređenja na osnovne niske tarife koje nudimo milionima putnika. WIZZ primenjuje darežljivu prtljažnu politiku koja omogućava ili jedan besplatan mali prtljag unutar putničke kabine, ili, uz malu doplatu, jedan veliki ručni prtljag bez ograničenja težine.Sa ovim unapređenjem usluge prioritetnog ukrcavanja, stvaramo dodatne izbore onima koji žele da unesu dodatni prtljag u avion, a u isto vreme pazimo da ukrcavanje ne postane naporno i stresno za putnike kao i da putnička kabina ne bude pretprana".
Prioritetno ukcavanje, koje omogućava putnicima da se ukrcaju na let pre ostalih, može da se dokupi i doda na osnovnu cenu karte za samo 3 evra po sedištu ako se kupuje unapred preko sajta, ili za 4 evra ako se kupuje na aerodromu.
"Plus Fare" tarifa, koja uključuje i uslugu prioritetnog ukrcavanja je pokrenuta u maju 2015. kako bi odgovorila na tražnju onih putnika kojima je komfor bitan i ona uključuje osim osnovne cene leta i dodatne usluge kao što su izbor sedišta uključujući i ona premijum, aerodromski check-in, WIZZ Flex opciju koja omogućava fleksibilnost prilikom promena karte, veliki ručni prtljag i jedan predati

The WIZZ Privilege Pass je usluga koja je pokrenuta u januaru 2014. kao godišnji program članstva za putnike koji često putuju. Za godišnju članarinu od 99 evra, članovi programa mogu birati sedište uključujući i ona premijum i imaju mogućnost neograničenog prioritetnog ukrcavanja kao i mogućnost unošenja jednog velikog komada ručnog prtljaga na svaki svoj let.

* Malim ličnm prtljagom smatra se ručna torbica, torbica za foto aparat, torba za laptop koja ne prelazi dimenzije 40x30x18cm. Novo pravilo se odnosi i na prioritetno ukrcavanje koje je ranije kupljeno u okviru paketa koji su kasnije ukinuti poput WIZZ XXL Seats, WIZZ Reserved Seats, WIZZ Premium i WIZZ Premium Plus.

** Mali kabinski prtljag ima maksimalne dimenzije od 42x32x25cm i može biti unet u putničku kabinu besplatno. Ako je ručni prtljag veći od ovih dimenzija, ali one ne prelaze 56x45x25cm, on može biti unet u kabinu uz doplatu. Ne postoji težinsko ograničenje ručnog prtljaga, ali je potrebno da putnik može samostalno da smesti svoj ručni prtljag u pregrade iznad sedišta.

izvor: Wizz Air

Нема коментара:

Постави коментар