PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 03. јул 2015.

Zdravković: Nadamo se povećanju broja linija u narednom periodu

ilustracija (foto: Fly from Niš)
Gradski većnik resorno zadužen između ostalog i za saobraćaj Mihajlo Zdravković gostujući danas u emisiji "Telepres" NTV-a, izjavio je da očekuje povećanje broja destinacija Wizz Air-a iz Niša u narednom periodu, kao i otvaranju baze kao što je slučaj sa Tuzlom.
- U nekom narednom periodu možemo očekivati da se Wizz Air dodatno razvija sa niškog aerodroma, što podrazumeva otvaranje novih destinacija. Svakako oni kao ozbiljna kompanija vrše istraživanja i razmatraju dodatne mogućnosti.-rekao je Zdravković
Gradski većnik Mihajlo Zdravković
(foto: Fly from Niš)
Grad, kako kaže Zdravković, čini sve kako bi drugi međunarodni aerodrom u Srbiji, posle beogradskog, zadržao sve neophodne licence za dalje poslovanje, a samim tim i planirane investicije u vidu proširenja i izgradnje dodatnog parkinga na carinskom terminalu kao i na putničkom idu u prilog daljeg razvoja aerodroma.

Govoreći o dodatnim sadržajima na aerodromu, poput free-shop-a, gradski većnik izjavio je da očekuje da se uskoro otvori taj objekat kao i restoran, kako bi putnici mogli osveže na aerodromu po početka leta.

-Aerodrom je imao jednu licitaciju za davanje u zakup prostora koji se nalazi na aerodromu i jedan dobar deo je izdat, ostao je još jedan manji deo što se tiče samih radnji, ostao je i restoran. To će biti prioritet u radu, stavljanje restorana u funkciju, jer prosto kada putnici tamo dođu nemaju gde da popiju kafu od trenutka kada se čekiraju do trenutka leta. - izjavio je gradski većnik u emisiji "Telepres" NTV-a
Mihajlo Zdravković je najavio i rekonstrukciju ulice Vazduhoplovaca do kraja građevinske sezone kao i poboljšanje saobraćajne signalizacije koja vodi do aerodroma.

Tekst: A.P.
Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар