PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

четвртак, 10. август 2017.

Wizz Air izabrao svoje ambasadore, a među njima i dvoje Srba

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš Konstantin Veliki)
Mađarski niskotarifni avio-prevoznik Wizz Air prezentovao je javnosti svoje nove Wizz ambasadore koji će biti zvanična lica ove avio-kompanije u naredne dve godine.

(foto: wizzair.com)
Jovana i Marko su jedni od novih 31 ambasadora izabranih u onlajn glasanja na najpopularnijoj društvenoj mreži fejsbuk među 83 kandidata. Novoizabrani WIZZ Ambasadori će predstavljati kompaniju i svoju zemlju u kojoj Wizz Air imabazu na raznim događajima poput konferencija za novinare, proslavama značajnih dostignuća,izborima za nove članove kabinskog osoblja i biće dostupni za davanje intervjua magazinima, radio stanicama i televizijskim kanalima širom Evrope.

WIZZ Ambasadori će deliti svoje iskustvo iz porodice Wizz Air-a, upoznati javnost sa svojim sjajnim poslom stjuardese ili stjuarda, predstavljati svoje omiljene destinacije iz mreže linija WIZZ-a i najbolje usluge koje ova kompanija ima da ponudi.

Svi izabrane stjuardese i stjuardi prema rečima predstavnika Wizz Air-a imati priliku da javnosti otkriju tajne svoje uzbudljive profesije, da predstave kompaniju u svojim lokalnim zajednicama i da vas uvek sa osmehom dočekaju na nekom od letova Wizz Air-a.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар