PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

четвртак, 17. август 2017.

Wizz Air: "Zaključajte" vašu nisku cenu karte

ilustracija(foto: Wizzair.com)
Najveći niskotarifni avio-prevoznik u centralnoj i jugoistočnoj Evropi, Wizz Air, uveo je novu veoma zanimljivu inovativnu opciju "Fare lock"(Zaključivanje ponude/cene) na svom sajtu preko koje će moći da se, uz doplatu, karta sa najpovoljnijom cenom čuva 48 sati.

Uz doplatu od 3 evra po letu po putniku putnici će tako moći da sačuvaju povoljnu cenu karte, gde je neophodno da se karta u roku 48 sati kupi. Ukoliko se karta ne kupi u tom roku, automatski će se ta opcija poništiti.

Rezervisanje karte na ovaj način Wizz Air izlazi u susret mnogobrojnim željama putnika. "Fare Lock" usluga je dostupna za rezervacije napravljene najmanje 7 dana pre planiranog leta, ili pre prvog leta u slučaju da se radi o povratnom putovanju.

Kako bi zavšili (zatvorili) svoju rezervaciju po osiguranoj ceni uz pomoć Fare Lock usluge, WIZZ-
ovi putnici treba da uplate pun iznos tarife kreditnom karticom ili kreditom sa svog MyWIZZ
naloga u roku od 48 sati preko My Bookings stranice.

Wizz Air na ovaj način izlazi u susret velikom broju putnika, a cilj je pre svega smanjiti stres kod putnika prilikom kupovine karata i dati im dovoljno vremena i prostora da obave svoju kupovinu kako valja. Podsetimo ovom prilikom da Wizz od zimske sezone uvodi i nove dimenzije unosa besplatnog prtljaga u putničku kabinu, a više o tome ovde.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар