PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

понедељак, 26. фебруар 2018.

Avio-saobraćaj sa aerodroma Niš se odvija prema redu letenja

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš)
Svi planirani letovi prema današnjem redu letenja realizovani su bez ikakvih problema uprkos snegu koji pada tokom čitavog dana uz pojačan severoistočni vetar i smanjenu vidljivost .

Danas su uspešno realizovani letovi Wizz Air ka Dortmundu i ka Malmeu, odnosno let Ryanair-a ka Bratislavi. Uz to realizovano je i poletanje kargo aviona Iljušun 76. Zimska služba danonoćno dežura i radi sa specijalnim vučnim vozilima za čišćenje piste kako bi se saobraćaj realizovao u skladu sa redom letenja, saznajemo na niškom aerodromu.

Podsetimo da su juče takođe i pored snega koji je padao svi planirani letovi bili realizovani, izuzev sletanja Ryanair-a sa putnicima iz Berlina koji su autobusima prebačeni do aerodroma "Konstantin Veliki".

I sutra nas po prognozi vremena očekuje izuzetno hladno vreme praćeno povremenim snegom, no i pored toga šte se očekuje prestanak padavina u popodnevnim časovima savetujemo našim čitaocima koji planiraju sutra da lete, da na aerodrom krenu na vreme i da budu minimum dva sata pre poletanja aviona.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар