PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

петак, 23. фебруар 2018.

Model razvoja aerodroma Niš jedna od tema 2. Vazduhoplovnog Samita u Beogradu

(foto ilustracija: Fly from Niš)
Drugi po redu Vazduhoplovni Samit jugoistočne Evrope (Southeast Europe Aviation Summit – SEAS 2018), koji će se održati od 8. do 9.marta u Beogradu,  okupiće najveće igrače avio-industrije i po prvi put će se na ovom Samitu govoriti i o razvoju vojne avijacije.  Jedna od tema svakako veoma značajna za nas biće i tema razvoja malih i regionalnih aerodroma odnosno o uspešnosti start-up modela, ali i razvoju i pokretanju nekih novih aerodroma.

Na ovogodišnjem Samitu svoje vizije razvoja izložiće najveći proizvođači vazduhoplova i to Boinga i Erbasa, a o razvoju malih regionalnih aviona govoriće predstavnici ATR-a, Embraera i Bombadiera.
Takođe, prvog dana biće reči i o zastiti i spasavanju ljudi u humanitarnim misijama iz vazduha, kao i potrebama samih službi za dalje unapređenje njihovih usluga.

Jedna od novina na ovogodišnjem vazduhoplovnom Samitu je i ta što će se po prvi put diskutovati i o razvoju vojne avijacije odnosno temi posveće vojnim helikopterima kroz učešće ratnih vazduhoplovstava zemalja iz regiona. Istog dana razgovaraće se i o temama održavanja aviona, dronovima kao još uvek novom nedovoljno neistraženom tipu vazduhoplovnog sredstva, te o održavanju aviona kroz učešće Jat Tehnike, kao i o bezbednosti aerodroma odnosno o najnovijem trendovima i razvoju ove delatnosti.

Našem portalu ponovo je ukazana ta čast da budemo jedni od medijskih partnera na ovom regionalnom Samitu koji se drugi put za redom održava. Ćitaoce našeg portala očekuju zanimljive i eksluzivne priče koje ćemo uraditi sa predstavnicima avio-industrije koji će tamo učestvovati i govoriti.


Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар