PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

четвртак, 01. фебруар 2018.

Hoće li se Niš posle dužeg vremena konačno povezati sa Parizom?

ilustracija; (foto: ryanair.com)
Irski niskotarifni avio-prevoznik Ryanair najavio je prošlog meseca prilikom najavljivanja novih linija iz Francuske ka ostalim gradovima Evrope da bi tokom ove godine mogao da otvori bazu u ovoj državi.

Ryanair u saopštenju za javnost nije isključio mogućnost da se to vrlo brzo desi tokom ove godine, a da su 4 aerodroma u igri za otvaranje baze i to Pariz(Buve, Šarl de Gol, Orli), Bordo, Marsej, Nant. Oni su poručili Vladi Francuske da prilikom ovogodišnje prodaje Šarl de Gola i Orlija, oba aerodroma ne prodaju u paketu već pojedinačno kako bi se omogućila veća konkurencija i bolja povezanost Francuske sa ostatkom Evrope.

Ova vest svakako može da bude veoma značajna za niški aerodrom "Konstantin Veliki", jer Pariz, ukoliko bude Ryanair otvorio bazu tamo, predstavlja trenutno jednu od TOP 5 najtraženijih destinacija, kako prema ocenama rukovodstva aerodroma i grada tako i prema našim istraživanjima.

Podsetimo da trenutno Ryanair iz Niša leti ka Milanu odnosno aerodromu Bergamo, Diseldorfu odnosno aerodromu Weeze, Berlinu, Bratislavi i Stokholmu.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

4 коментара:

 1. Trebao bi neko da vidi popunjenost autobuskih prevoznika u pravcu Ninberga, Wizzair ukinuo avo liniju iz bg-a za nNinberg..to treba da se iskoristi, mislim da je slabo reci da bi svaki let bio popunjen, garant i karta vise bi se trazila..eto toliko 😀

  ОдговориИзбриши
 2. sada ste me ubacili u dilemu, kupovati kartu iz bg-a vec sad ili cekati ryanair

  ОдговориИзбриши
 3. Да ли можете да поставите листу најтраженијих дестинација за нишки аеродром? Да ли сте до тих података дошли анкетирањем путника на аеродрому или анкетирањем пролазника у Нишу?

  ОдговориИзбриши
 4. Iskreno se nadam ,od mene i od moje porodice minimum 20 povratnih na godisnjem nivou a mozda i vise s obzirom da necemo da placamo dolazak i odlazak do (beo)crnograda.

  ОдговориИзбриши