PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 19. фебруар 2016.

Ovogodišnja nagrada za vrednost pripala Wizz Air-u

(foto: Wizz Air)
Wizz Air, najveći low-cost avio prevoznik u regionu Centralne i Istočne Evrope, nagrađen je za vrednost u ovoj godini od strane Air Trasnport World-a (ATW), jedne od najvećih svetskih informativnih kuća u oblasti avio saobraćaj. Nagrada je uručena generalnom direktoru Wizz Air-a Jožefu Varadiju, na 42. godišnjoj dodeli nagrada za dostignuća u avio saobraćaju na gala večeri u Singapuru.

Nagrada, koja je jedno od najpoželjnijih priznanja koje jedna avio kompanija može da primi, je dodeljena za izuzetne rezultate Wizz Air-a, vrhunsku uslugu i izvanredne rezultate u 2015.

Jožef Varadi, generalni direktor Wizz Air-a je rekao da su počastvovani zbog priznanja koje ova prestižna nagrada nosi.
-Uz nekoliko značajnih dostignuća, 2015. nas je povela ka neslućenim visinama u svim operacijama. Verujemo da putovanja stvaraju prilike koje mogu da ovaj svet u kome živimo učine boljim. Neverovatna podrška putnika i ova nagrada potvrda su našim naporima da putovanja učinimo dostupnim svima. U 2016. ćemo stvoriti još prilika šireći našu mrežu i nudeći sve više jeftinih putovanja. Nastavićemo sa poboljšanjima putničkog iskustva omogućivši našim putnicima da sami pripreme svoje putovanje sa WIZZ-om prema sopstvenim potrebama: naše veoma niske cene odgovaraju njihovim potrebama kada putuju sa malo novca i ujedno zahtevaju dodatni komfor.- rekao je Varadi
Wizz Air je zabeležio mnoga dostignuća u 2015, među kojima i izlazak na Londonsku berzu, veliko osvežavanje brenda i promenu izgleda aviona, rekordnu narudžbu novih 110 aviona A321neo od Airbus-a na Pariskom vazduhoplonom sajmu (Paris Air Show) i ulazak u saobraćaj prvog A321 – što je prva avio kompanija u Evropi koja koristi avion sa 230 sedišta. Wizz Air je takođe proslavio i 100-milionitog putnika koji je koristio WIZZ-ovu uslugu po niskim cenama.

Zajedno sa značajnim dostignućima, Wizz Air je prevezao preko 19 miliona putnika u 2015. godini što je povećanje od 22 posto u odnosu na 2014. dok je novih 11 Airbusovih aviona u floti kreiralo oko 400 novih radnih mesta dostigavši brojku od 2600 zaposlenih.

Izvor: Wizz Air

Нема коментара:

Постави коментар