PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

субота, 04. март 2017.

Do Memingena i tokom naredne zimske sezone 2017./ 2018.

Niske cene avio-karata i tokom naredne zime; ilustracija (foto: Fly from Niš)
Wizz Air je na svom sajtu već uvrstio Memingen kao prvu destinaciju do koje će leteti iz Niša i tokom narednog zimskog reda letenja. Avioni mađarskog niskotarifnog avio-prevoznika će od 29.oktobra pa do 21.marta 2018.godine leteti svake srede i nedelje. Karta se već sada može rezervisati na njihovom sajtu i kreće se po ceni već od 2999 dinara.

Zanimljivo je da je ovo za sada jedina destinacija za koju se trenutno mogu kupiti karte za narednu zimsku sezonu. Inače ka ovoj destinaciji avioni mađarskog avio-prevoznika tokom letnjeg reda letenja (startuje od 27.marta) leteće svakog ponedeljka i petka.

Podsetimo Vas da sa letnjim redom letenja koji startuje od 26.marta sa niškog aerodroma možete leteti ka 10 destinacija širom Evrope sa 4 avio-kompanije(Wizz Air, Ryanair, SWISS od 2.aprila i Germania Flug od 23.juna). Podsetimo ovom prilikom i da će sve avio-kompanije sa niškog aerodroma ka skoro svim svojim destinacijama leteti 2 puta nedeljno, dok će Wizz Air dodatno leteti tokom letnje sezone u vreme praznika i letnjeg špica 3 puta nedeljno ka Bazelu i Dortmundu.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар