PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

четвртак, 02. март 2017.

Mesec dana do pokretanja linije do Ciriha

ilustracija(foto: Jovan Arsenijević)
Švajcarska nacionalna avio-kompanija SWISS će tačno za mesec dana pokrenuti svoj prvi let iz Niša do Ciriha. Letovi se ka ovoj destinaciji pokrenuće se prvi put posle 2009.godine kada Jat Airways leteo iz Niša. 

Raspored sedišta u avionu CS100 3-2
(foto:Jovan Arsenijević)
Od 2.aprila odnosno svakog petka i nedelje putnike će SWISS prevoziti svoje putnike avionima tipa Erbas A320(nedeljom) i Bombardier CS100(petkom). Kapacitet Erbasa A320 koji će putnike svake nedelje prevoziti iznosi 180 putnika odnosno 150 sedišta u ekonomskoj klasi i 30 sedišta u biznis klasi. Sa druge strane putnike SWISS svakog petka prevoziti avionom tipa Bombardier CS100 kapaciteta 125 putnika odnosno 105 sedišta u ekonomskoj klasi i 20 sedišta u biznis klasi.
 

Karta iz Niša do Ciriha se može naći po ceni već od 37 evra. SWISS svojim putnicima nudi tako pristupačne cene po modelu niskotrifnih avio-kompanija koja uključuje samo ručni prtljag do 8kg. Ukoliko ste se ipak odlučili za standardnu varijantu koja je praksa u većini nacionalnih avio-kompanija koja uključuje jedan ručni prtljag, jednu putnu termu i rezervisanje sedišta ta varijanta će vas koštati dodatno 20-tak evra. Postoji i Flex varijanta koja je dostupna po dodatnoj ceni od 50-tak evra. Naravno na letovima SWISS-a dostupna je i biznis klasa.
Pogled iz putničke kabine aviona CS100
(foto: Jovan Arsenijević)

Nacionalna avio-kompanija Švajcarske je deo Lufthansa grupe. Miles&More program takođe je još jedna povoljnost koja Vam omogućuje da skupljate milje na letovima Swiss-a i drugih Star Alliance partnera(širom sveta), pa ako ste do sada koristili taj program možete kupiti kartu i po dosta nižoj ceni.

SWISS svojim putnicima nudi putnicima mogućnost kupovine multisegment karata te se tako putnicima pruža prilika da se preko ciriškog aerodroma konektuju ka drugim letovima ove avio-kompanije prema određenim destinacijama u zapadnoj Evropi, SAD, Južnoj Americi, Južnoj Africi i drugo.

Podsetimo da će ka Cirihu od 23.juna leteti još jedna avio-kompanija iz Švajcarske, Germania Flug. Takođe ka Švajcarskoj putnici se mogu povezati i do Bazela zahvaljujući letovima mađarskog niskotarifnog avio-prevoznika Wizz Air.Tekst: A.P.

Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар