PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

петак, 31. март 2017.

Posle 30 godina aerodrom dobio novi natpis

(foto: FB Aerodrom Niš Konstantin Veliki)

(foto:Fly from Niš)
Radovi na sanaciji krova koji uveliko traju, za šta je iz budžeta grada bilo izdvojeno 26 miliona dinara, koji su između ostalog podrazumevali su i promenu natpisa na terminalnoj zgradi aerodroma.

Putnici koji od ove nedelje sleću na niški aerodrom mogu da vide novi natpis na engleskom jeziku umesto "Niš Airport" od sada "Constantine the Great Airport". Uskoro će biti i postavljen natpis prilikom dolaska na aerodrom iz pravca grada i to umesto "Аеродром Ниш" stajaće "Аеродром Константин Велики". Ove radove danas je obišao i gradonačelnik Niša, Darko Bulatović.

Inače direktor aerodroma "Konstantin Veliki", Vladica Đurđanović, za portal "Fly from Niš" ranije je rekao da očekuje završetak kompletnih radova uključujući i postavljanje novog natpisa krajem aprila.
(foto: Fly from Niš)
- Izuzetno sam zadovoljan dinamikom izvođenja radova gde majstori rade i po 12 sati. Očekujem da će radovi biti završeni do kraja aprila. - izjavio je direktor Đurđanović

Podsetimo da su paralelno sa sanacijom krova krajem prošle godine izvođeni radovi na proširenju check-in šaltera, a koji su završeni početkom ove, čime je aerodrom dobio mogućnost da opsluži veći broj putnika i time smanji gužve.Tekst:A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар