PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

среда, 08. март 2017.

Wizz Air raspisuje konkurs za studentsko takmičenje

ilustracija (foto: Fly from Niš)
Mađarski niskotarifni avio-prevoznik Wizz Air objavio je danas pokretanje prvog "WIZZ izazova za mlade" ("WIZZ Youth Challenge") odnosno međunarodno studentsko nadmetanje za studiju slučaja (case study) čije će prijavljivanje trajati do 5.aprila. Glavna nagrada u takmičenju je neograničen broj putovanja na svim linijama u okviru WIZZ-ove mreže tokom jedne godine.

Takmičenje, kako navode u Wizz Air-u, pruža fantastičnu mogućnost za buduću generaciju menadžera kako bi stekli neophodno profesionalno iskustvo u rešavanju stvarnih poslovnih problema.
- Veoma srećni što pokrećemo "WIZZ Izazov za mlade", nudeći izvanredne mogućnosti za buduću generaciju menadžera da testiraju svoje veštine i znanja rešavajući realne profesionalne probleme i izazove i da u isto vreme dobiju vredno mišljenje izvršnih menadžera u aviosaobraćaju kojima će imati priliku da predstave svoj rad. Wizz Air je posvećen podršci studentima u oblasti avijacije i menadžmenta i unapred se radujemo susretu sa najboljim timovima u finalnom susretu koje će se održati u Budimpešti. - kaže korporativni direktor Wizz Air-a Oven Džouns
Aktivni studenti na diplomskim i postdiplomskim (master) studijama društvenih i prirodnih
nauka mogu da se prijave za ovo takmičenje sa temom iz oblasti avijacije i marketinga.

(foto: wizzair.com)
Prijava će trajati do 5. aprila 2017, a kompletan obrazac za prijavu je dostupan na sledećem linku: https://wizzair.com/en-gb/wizz-youth-challenge, a popunjene obrasce treba poslati na e-mail adresu: wizzyouthchallenge@wizzair.com.

Svi prijavljeni timovi će 7. aprila 2017. dobiti studiju slučaja, kao i detaljna uputstva i prateće materijale, a svoj odgovor treba da dostave do 21. aprila 2017. Timovi sa najboljim studijama slučaja će biti izabrani od strane interne komisije WIZZ-a i pozvani da učestvuju u finalu koje će biti organizovano u Budimpešti 18. maja 2017. Finalisti će predstaviti svoje studije slučaja žiriju WIZZ Izazova za mlade, koga će sačinjavati članovi Wizz Air-ovog izvršnog menadžmenta kao i stručnjaci sa strane.

Članovi pobedničkog tima će osvojiti mogućnost da cele godine putuju neograničeno na svim linijama iz WIZZ mreže koja broji preko 500 linija, iz 28 baza, kojima je umreženo preko 138 destinacija u 40 zemalja. Nagrade za drugoplasirane i trećeplasirane ekipe su besplatne aviokarte.

Više informacija o WIZZ Izazovu za mlade mogu se naći na adresi: https://wizzair.com/en-gb/wizz-youth-challenge.


Fly from Niš / Wizz Air

Нема коментара:

Постави коментар