PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 10. март 2017.

Promotivne cene avio karata na SWISS-ovim letovima iz Niša

Akcija traje do 15.marta! ;ilustracija (foto: bombardier.com)
Švajcarska nacionalna avio-kompanija SWISS, koja će startovati sa letovima ka Cirihu od 2.aprila, nudi na svom sajtu svojim budućim putnicima iz Niša izuzetno povoljne cene povratnih avio karata do 15. marta.

Promotivne cene povratnih avio karata se kreću već od 92,24 evra(99 CHF), bilo da letite iz Niša ili Ciriha. Inače cene povratnih avio karata na ovoj liniji u redovnoj ponudi se kreću od 139 evra(149 CHF).

Gore navede cene karata po modelu niskotrifnih avio-kompanija(light tarifa) koja uključuje samo ručni prtljag do 8kg. Ukoliko ste se ipak odlučili za standardnu varijantu koja je praksa u većini nacionalnih avio-kompanija koja uključuje jedan ručni prtljag, jednu putnu termu i rezervisanje sedišta ta varijanta će vas koštati dodatno 20-tak evra. Postoji i Flex var
ijanta koja je dostupna po dodatnoj ceni od 50-tak evra. Naravno na letovima SWISS-a dostupna je i biznis klasa.


Nacionalna avio-kompanija Švajcarske je deo Lufthansa grupe. Miles&More program takođe je još jedna povoljnost koja Vam omogućuje da skupljate milje na letovima Swiss-a i drugih Star Alliance partnera(širom sveta), pa ako ste do sada koristili taj program možete kupiti kartu i po dosta nižoj ceni.

SWISS svojim putnicima nudi putnicima mogućnost kupovine multisegment karata te se tako putnicima pruža prilika da se preko ciriškog aerodroma konektuju ka drugim letovima ove avio-kompanije prema određenim destinacijama u zapadnoj Evropi, SAD, Južnoj Americi, Južnoj Africi i drugo.

Podsetimo da će SWISS od 2.aprila Niš i Cirih povezivati svakog petka i nedelje, avionima Erbas A320 i Bombardier CS100.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар