PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

петак, 24. март 2017.

[FOTO] Đurđanović: Očekujem završetak radova na sanaciji krova krajem aprila

Putnički terminal dobija novi sjaj (foto: Fly from Niš)
Na niškom aerodromu uveliko se odvijaju radovi na sanaciji krova za šta je iz budžeta grada prošle godine opredeljeno 26 miliona dinara.

(foto: Fly from Niš)
Lepo vreme ubrzalo je radove na sanaciji krova postavljanjem novih alu bond panela, čime će aerodrom posle 30 godine dobiti novi sjaj. Direktor aerodroma "Konstantin Veliki", Vladica Đurđanović, za portal "Fly from Niš" kaže da očekuje završetak kompletnih radova uključujući i postavljanje novog natpisa krajem aprila.
- Izuzetno sam zadovoljan dinamikom izvođenja radova gde majstori rade i po 12 sati. Naredne nedelje postavljaće se i reklamni natpis na srpskom i engleskom jeziku na kome će sada stajati "Aerodrom Konstatin Veliki" i "Constantine the great Airport". Očekujem da će radovi biti završeni do kraja aprila. - kaže direktor Đurđanović
(foto: Fly from Niš)

Podsetimo da su paralelno sa sanacijom krova krajem prošle godine izvođeni radovi na proširenju check-in šaltera, a koji su završeni početkom ove, čime je aerodrom dobio mogućnost da opsluži veći broj putnika i time smanji gužve.Tekst:A.P.
Fly from Niš

1 коментар: