PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

среда, 30. септембар 2015.

Aerodrom Niš održao prezentaciju u Kruševcu

ilustracija (printscreen youtube)
Juče je u sedištu Regionalne privredne komore Kruševac održana prezentacija aerodroma "Konstantin Veliki". Cilj ove prezentacije bio je predstavljanje kapaciteta sa kojim aerodrom raspolaže, prezentovanje putničkog potencijala, mogućnostima za investiciona ulaganja, razvoj turizma, te prezentacija linija "Wizz Air"-a prema Bazelu i Malmeu.

Direktor niškog aerodroma, Vladica Đurđanović izjavio je da građani Rasinskog okruga imaju prilike da za mali novac lete sa drugog Međunarodnog aerodromu u Srbiji lete ka Evropi, zahvaljujući "Wizz Air"-u.
-Građani Kruševca i Rasinskog okruga mogu za veoma mali novac da stignu do Švedske, Danske, Norveške, Francuske, Nemačke, Švajcarske, jer iz Niša leti "Wizz Air" koja za sada ima letove ka dve destinacije, Bazelu u Švajcarskoj i Malmeu u Švedskoj. - izjavio je direktora niškog aerodroma Vladica Đurđanović za Radio Televiziju Kruševac.
Regionalna privredna komora Kruševac prepoznala je niški aerodrom kao strateškog partnera u pogledu daljeg razvoja kargo saobraćaja kroz razvoj privrede i izvoz poljoprivrednih proizvoda, rekla je za RTK saradnik ove privredne komore Marija Vesković.

Tekst: A.P.
Fly from Niš Team / Radio Televizija Kruševac

Нема коментара:

Постави коментар