PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

уторак, 29. септембар 2015.

Mogući letovi za Tursku

Ilustracija (foto arhiva Aerodrom Niš)
Da je dolazak Wizz Air-a u Niš izazvao interesovanje i ostalih avio-kompanija, potvrđuje i današnji dolazak ambasadora Turske u Srbiji Mehmeta Kemala Bozaja kod gradonačelnika Niša Zorana Perišića gde je jedna od tema sastanka bio i aerodrom.

Turski ambasador je niškim medijima rekao da je Turska zainteresovana za aerodrom "Konstantin Veliki" kako u pogledu komercijalnog avio-saobraćaja tako i u pogledu kargo transporta.
-Razgovarali smo najpre o tome, kako da se što više aktivira niški aerodrom i u vezi saobraćaja koji je vezan za oblast turizma kao i kargo prevoza. - izjavio je turski ambasador Bozaj, a prenosi TV Zona Plus
Gradonačelnik Niša izjavio je da je Turska zainteresovana za korišćenje niške vazdušne luke kako u pogledu turizma, tako i u pogledu kargo centra i drugih aktivnosti.

Podsetimo da je krajem juna direktor niškog aerodroma, Vladica Đurđanović rekao da postoji zainteresovanost turskog low cost avio-prevoznika Pegasus Airlines-a i da je aerodrom sa svoje strane prosledio toj avio-kompaniji sve tražene podatke.

Tekst: A.P.
Fly from Niš Team / TV Zona Plus / Niška televizija

Нема коментара:

Постави коментар