PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

четвртак, 10. септембар 2015.

Od sledeće nedelje jedan let manje za Malme

ilustracija (foto: Avioni iznad Niša)
Avioni Wizz Air-a će od sledeće nedelje leteti dva puta nedeljno ka Malmeu, utorkom i subotom, sve do kraja marta 2016.godine. Ranije je PR Wizz Air-a za naš portal izjavio da ranije smanjivanje letova pre zvaničnog početka zimskog reda letenja dobrineće da putnici budu zadovoljni i da popunjenost na letu bude još veća.
-Konstantno motrimo naše rasporede i pokušavamo da se poboljšamo tamo gde je potrebno da bi naši putnici bili zadovoljni. Šest letova iz Niša je otkazano i, kako stoji u pravilniku naše avio-kompanije, kupcima koji su imali rezervisana sedišta na tim letovima je ponuđen potpun povraćaj novca ili rezervisanje nekog drugog leta bez dodatnih troškova. - izjavio je ranije PR Wizz Air-a Daniel De Carvalho
Wizz Air je inače planirao upravo ovo smanjenje broja letova na ovoj destinaciji u zimskom redu letenja počev od 27.oktobra ove godine do 26. marta 2016.godine. Wizz Air će i ka Bazelu nastaviti da leti takodje u zimskom redu letenja 2x nedeljno (ponedeljkom i petkom) počev od 26.oktobra do 25. marta 2016.godine.

Tekst: A.P.
Fly from Niš Team

2 коментара:

  1. Zar prodaja letova toliko loše ide? Baš tužno. Svi se nadamo da će biti još letova od letnje sezone.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Wizz Air je svakako planirao da do Malmea leti 2x nedeljno od zimskog reda letanja.

      Избриши