PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

понедељак, 07. септембар 2015.

Restoran i "Dufry" free-shop uskoro počinju sa radom

 ilustracija (foto: kenyabuzz.com)
Na niškom aerodromu će za nedelju dana početi sa radom restoran, dok se u narednih mesec dana očekuje i otvaranje free-shop-a koji će se nalaziti u odlazećem gejtu.

Putnici će od 15.septembra moći da popiju i prvu kafu na aerodromu, nakon što se na licitaciji za zakup restorana na aerodromu javio preduzetnik sa kojim se ovih dana očekuje potpisivanje ugovora.
- Od 15.septembra kreće sa punim radom restoran na aerodromu. Ja mislim da će se on upravo zvati restoran "Aerodrom", gde će moći da se kupi, popije, pojede sve ono što je potrebno putniku i svim onim radnicima koji rade oko aerodroma. - rekao je direktor Đurđanović za jutarnji program RTV Belle Amie
Restoran od 15.septembra otvara svoja vrata za putnike
ilustracija (foto: panoramio.com)
Zakupac prostora koji je predviđen za free-shop u restriktivnom delu aerodroma na odlazećem gejtu biće kompanija "Dufry" d.o.o. iz Beograda koja već duže vreme posluje na aerodromu Beograd. 

Direktor Đurđanovic očekuje da će za mesec dana ovaj objekat početi sa radom na aerodromu "Konstantin Veliki" nakon rekonstrukcije i sređivanja prostora. Radno vreme ovog free-shop-a sobzirom da će se nalaziti u restriktivnoj zoni biće u skladu sa redom letenja. 

Inače "Dufry" je svetski poznata kompanija u čitavom svetu koja posluje u preko 60 zemalja sveta sa više od 1700 svojih objekata (aerodromi, železničke stanice, kruzeri i dr.).

Direktor niškog aerodroma pozvao je sve privrednike da se reklamiraju na aerodromu, jer je cena reklamne pozicije na mesečnom nivou svega 9 evra.

Tekst: A.P.
Fly from Niš Team / Belle Amie

Нема коментара:

Постави коментар