Пређи на главни садржај

Restoran i "Dufry" free-shop uskoro počinju sa radom

 ilustracija (foto: kenyabuzz.com)
Na niškom aerodromu će za nedelju dana početi sa radom restoran, dok se u narednih mesec dana očekuje i otvaranje free-shop-a koji će se nalaziti u odlazećem gejtu.

Putnici će od 15.septembra moći da popiju i prvu kafu na aerodromu, nakon što se na licitaciji za zakup restorana na aerodromu javio preduzetnik sa kojim se ovih dana očekuje potpisivanje ugovora.
- Od 15.septembra kreće sa punim radom restoran na aerodromu. Ja mislim da će se on upravo zvati restoran "Aerodrom", gde će moći da se kupi, popije, pojede sve ono što je potrebno putniku i svim onim radnicima koji rade oko aerodroma. - rekao je direktor Đurđanović za jutarnji program RTV Belle Amie
Restoran od 15.septembra otvara svoja vrata za putnike
ilustracija (foto: panoramio.com)
Zakupac prostora koji je predviđen za free-shop u restriktivnom delu aerodroma na odlazećem gejtu biće kompanija "Dufry" d.o.o. iz Beograda koja već duže vreme posluje na aerodromu Beograd. 

Direktor Đurđanovic očekuje da će za mesec dana ovaj objekat početi sa radom na aerodromu "Konstantin Veliki" nakon rekonstrukcije i sređivanja prostora. Radno vreme ovog free-shop-a sobzirom da će se nalaziti u restriktivnoj zoni biće u skladu sa redom letenja. 

Inače "Dufry" je svetski poznata kompanija u čitavom svetu koja posluje u preko 60 zemalja sveta sa više od 1700 svojih objekata (aerodromi, železničke stanice, kruzeri i dr.).

Direktor niškog aerodroma pozvao je sve privrednike da se reklamiraju na aerodromu, jer je cena reklamne pozicije na mesečnom nivou svega 9 evra.

Tekst: A.P.
Fly from Niš Team / Belle Amie

Коментари

Популарни постови са овог блога

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - APRIL / MAJ 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom aprila i maja meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. U tabeli su date i cene za redovne sezonske destinacije Krf, Atina i Tivat za period putovanja jun i jul mesec. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) April / Maj Ryanair 12,99€ / 12,99€ Stokholm Arlanda(ARN) April / Maj Ryanair 20,91€ / 19,99€ Malta(MLA) April / Maj Ryanair 21,99€ / 26,03€ Krf(CFU)*** Jun / Jul Ryanair 21,79€ / 32,65€ Bazel Miluz(MLH) April / Maj Wizz Air 2349 RSD / 2349 RSD Dortmund(DTM) April / Maj Wizz Air 2939 RSD / 4109 RSD Memingen(FMM) April / Maj Wizz Air 3289 RSD / 2349 RSD Malme(MMX)

Air Serbia: Planiramo da povećamo svoje prisustvo u Nišu i da otvorimo biznis salon

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Nacionalni avio-prevoznik Air Serbia želi da u narednom periodu pojača svoje prisustvo u Nišu i da putnicima i svim svojim klijentima omogući da se bliže upoznaju sa pogodnostima koja nudi. Prvi planovi su već krenuli u proces realizacije poput otvaranja kontakt centra i zaposlenja 40 novih agenata kao i dodatnih 10 koji će raditi u službi balansiranja vazduhoplova. Direktor Air Serbia-e Jirži Marek ističe da je baza u Nišu veoma značajna za razvoj nacionalnog avio-prevoznika i da u narednom periodu planiraju da jačaju svoje prisustvo na Aerodromu Konstantin Veliki. Direktor je takođe najavio da bi po završetku izgradnje u okviru novog termilana Air Serbia otvoriti posebni biznis salon. - Baza u Nišu je za Er Srbiju veoma važna i planiramo dodatno jačanje našeg prisustva na jugu Srbije. U narednom periodu, u okviru radova na završetku novog terminala, planiramo otvaranje posebnog biznis salona. Razmatramo i mogućnosti za veće prisustvo službi naše t

Švedska direktno iz Niša po ceni već od 12,99€

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Dva najveća niskotarifna avio-prevoznika Ryanair i Wizz Air nude direktore letove ka Stokholmu odnosno Malmeu po ceni već od 12,99€ tokom marta. Ukoliko planirate da 24. marta poletite ka Malmeu karte možete kupiti po ceni već 1759 dinara, a ukoliko 30. marta poletite ka Stokholmu Arlandi možete kupiti po ceni već od 12,99€. Karte za ove, ali i druge destinacije ove avio-kompanije se mogu kupiti preko zvaničnog sajta Ryanair -a, u turističkim agencijama širom Srbije kao i u holu terminalne zgrade Aerodroma Konstantin Veliki Niš. Tekst: A.P. Fly from Niš BONUS VIDEO: Leto iz Niša 23