PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

понедељак, 28. септембар 2015.

Sa "Wizz Air"-om i narednog leta iz Niša do Evrope

ilustracija (foto: Fly from Niš)
“Wizz Air” je objavio svoj letnji red letenja za narednu godinu prema kome će od 27. marta 2016. godine nastaviti da leti iz Niša ka Malmeu i Bazelu svake srede i nedelje.

Za razliku od dosadašnjeg rasporeda, kada avioni ka Švedskoj i Švajcarskoj lete u različitim danima, šarene letelice mađarskog avio-prevoznika sledeće sezone leteće do oba evropska grada u istom danu.

Kako kažu u Wizz Air-u za naš portal, raspored letenja sa niškog aerodroma je tako urađeno iz operativnih razloga.
-Raspored letova je napravljen na osnovu operacionih faktora, slobodnih mesta, rotacije i raspoloživosti letelica, tako da su, u trenutnom rasporedu, dati dani bili slobodni za oba leta.- poručuju iz Wizz Air-a
Na niškom Aerodromu kažu da najavljena kupovina karata za narednu letnju sezonu znači da su ispunjena očekivanja mađarske avio-kompanije.
-Nastavak saradnje sa avio-kompanijom je od velikog značaja za naš aerodrom, ali i od značaja za razvoj južne i istočne regije Srbije - piše u saopštenju Aerodroma.
Sobzirom na ovu činjenicu da će doći do promene u redu letenja tokom 2016.godine, putnici će biti na krajem marta u prilici da odu do Malmea ili Bazela na dan ili dva.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
U planu i nove rute

 Iz Wizz Air najavljuju porast broja linija sa onih aerodroma koji nude nisku cenovnu uslugu.
-Što se tiče novih ruta, pričamo sa mnogim aerodromima u vezi mogućeg proširenja pošto ćemo nastaviti da se širimo na aerodrome koji nude niske troškove. Kada budemo imali novosti, objavićemo ih u dogledno vreme. - ističu u Wizz Air-u

Prema podacima sa sajta Wizz Air u letnjem redu letenja početna cena avio karte do Malmea iznosi 2299 dinara, dok se do Bazela može naći po početnoj ceni od 3399 dinara.

Podsetimo da je Wizz Air od 15. septembra smanjio broj letova ka Malmeu sa 3 na 2 leta nedeljno i da će nastaviti da leti i tokom zimskog reda letenja do 26.marta naredne godine i to za Bazel ponedeljkom i petkom , i za Malme utorkom i subotom.


Tekst: A.P., A.S.
Fly from  Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар