PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

среда, 02. септембар 2015.

Prošlog meseca blizu 6500 putnika letelo sa aerodroma Niš

ilustracija (foto: Fly from Niš)
Zahvaljujući redovnim linijama Wizz Air-a do Malmea i Bazela sa niškog aerodroma prošlog meseca letelo 6495 putnika, dok je tokom jula letove koristilo blizu 6796 putnika.

Direktor niškog aerodroma, Vladica Đurđanović je za agenciju Beta izjavio da postoje interesovanje i drugih aviokompanija, ali da još uvek nema konkretnih dogovora. Đurđanović je istakao da će putnici moći uskoro da uživaju i nekim dodatnim sadržajima poput free-shop-a i restorana pošto su tenderi pri kraju.

Inače od početka godine do sada više od 14 hiljada putnika je letelo sa aerodroma ,,Konstantin Veliki". Procene rukovodstva aerodroma su takve da će premašiti cifru od 25 hiljada putnika na kraju godine kako je predviđeno planom poslovanja za 2015.godinu.

Podsetimo da se letovi Wizz Air-a redovno odvijaju za Malme (utorkom, četvrtkom i subotom) i za Bazel (ponedeljkom i petkom). Wizz Air će od 15.septembra za Malme leteti 2 puta nedeljno (utorkom i subotom).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Uskoro tender za ILS

Direktor Đurđanović je za agenciju Beta rekao da očekuje da će do kraja godine biti završeno postavljanje RVR uređaja za merenje horizontalne i vertikalne daljine vidljivosti i najavio skoro objavljivanje tendera za nabavku sistema za instrumentalno sletanje pri smanjenoj vidljivosti (ILS) i dodatnih prilaznih svetala čija se konačna ugradnja očekuje 2017.godine.

Fly from Niš Team / Beta

Нема коментара:

Постави коментар