PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

уторак, 15. септембар 2015.

Restoran na niškom aerodromu ponovo radi

(foto:Fly from Niš)
Putnici na niškom aerodromu konačno će moći da se osveže i okrepe, jer je restoran u sklopu vazdušne luke dobio novog vlasnika. Putnici koju su jutros poleteli za Malme, ali i oni koji su doputovali iz ovog grada u Švedskoj, imali su priliku da budu prvi gosti novootvorenog restorana. 

Ovaj objekat nije radio godinama, a direktor Aerodroma “Konstantin Veliki” Vladica Đurđanović kaže da je restoran “izvučen” iz stečajne mase odlukom suda koji je utvrdio da je bespravno i bio deo stečaja preduzeća “Aerodromturs” koje je ranije upravljalo njime. 
 (foto: Fly from Niš)
-Nakon te odluke mi smo odmah raspisali oglas i izabrali najboljeg ponuđača. Ugovor je potpisan na 3 godine i restoran sada radi i dostupan je svim našim putnicima - kaže Đurđanović.
Pored osveženja - kafe i sokova, u restoranu putnici mogu da probaju i gotova jela. Na Aerodromu kažu da otvaranje ovakvog objekta predstavlja korak više ka daljem razvoju niške vazdušne luke. 

-Uvođenjem ugostiteljskih usluga na Aerodromu svakako će zadovoljstvo putnika porasti, s obzirom na to da nam je zadovoljstvo putnika na prvom mestu. Trudimo se maksimalno koliko smo u mogućnosti da sve što je u našoj moći učinimo kako bi naši putnici bili zadovoljni - kaže Ivanka Stanisavljević, PR Aerodroma Niš.
(foto: Fly from Niš)
Direktor Đurđanović kaže da je prema ugovoru novi vlasnik u obavezi da ugosti sve putnike u vreme letova, a ostale njegove aktivnosti sprovodi “u spostvenoj režiji”. Radno vreme, kako smo saznali u samom restoranu koji je otvoren za sve goste, biće svakog dana od 8 do 22 sata.

Tekst: A.P., A.S.
Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар