PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

понедељак, 19. октобар 2015.

Aerodrom Niš uspešno prošao inspekciju DCV-a

ilustracija (foto: Fly from Niš)
Direktorat civilnog vazduhoplovstva(DCV) ,13.oktobra ove godine, tokom vršenja inspekcijskog nadzora na aerodromu "Konstantin Veliki" u pružanju usluga zemaljskog opluživanja, tokom prihvata i otpreme putnika, prtljaga i vazduhoplova tipa Erbas A320 na letu Malme - Niš - Malme, nije pronašao nepravilnosti u radu tokom ovog postupka.

Kako se ističe u izveštaju Direktorata, prihvat i otprema vazduhoplova Wizz Air-a na letovima Malme - Niš(broj leta W6 4266) i Niš - Malme(broj leta W6 4265) vršena je od strane stručnih osoba zapošljenih na aerodromu sa adekvatnom opremom.

Ceo proces prihvata i otpreme vazduhoplova, putnika i stvari obavljen je u skladu sa Procedurama koje su odobrene od strane Direktorata.

Prilikom inspekcijskog nadzora od strane DCV-a nije uočena ni jednu nepravilnost u postupku pružanja usluga zemeljskog opsluživanja, te da je sam proces okončan u standardnom vremenu za opslugu vazduhoplova tipa Erbas A320, i da Wizz Air-ova predstavnica nije imala nikakvu primedbu.

U izveštaju Direktorata stoji da radnici aerodroma poseduju važeće dozvole obučenosti na poslovima prihvata i otpreme vazduholova, putnika i stvari. Obuke i obnove znanja vrše se na aerodromu "Nikola Tesla" periodučno u skladu sa Sporazumom o poslovno-tehničkoj saradnji između niškog aerodroma i beogradskog aerodroma.

Tekst: A.P.
Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар