PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

уторак, 20. октобар 2015.

Wizz Air prevezao više od 100 miliona putnika

Wizz Air, najveća nisko-tarifna avio kompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, danas slavi ostvarenje svoj najvećeg prolaznog cilja sa 100 miliona putnika usluženih niskotarifnim letovima u proteklih 11 godina. Stomilioniti putnik je danas putovao na WIZZ-ovoj liniji od londonskog aerodroma Luton do Varšave, a da bi proslavili ovo važno ostvarenje cilja WIZZ je iznenadio sve putnike na tom letu ponudivši im jedan let besplatno.

Jožef Varadi, generalni direktor Wizz Air-a je izjavio da je veoma ponosan što radi sa timom vrhunskoh profesionalaca koji uvek omogućavaju niske cene avio-karata na tržištu.
Wizz Air u brojkama
“Obavili smo naš prvi 2004. između Poljske i Ujedinjenog Kraljevstva, i danas, 11 godina kasnije slavimo 100 miliona prevezenih putnika sa više od 110 aerodroma u 38 zemalja. Ponosan sam da radim sa timom od više od 2400 vrhunskih profesionalaca, koji omogućavaju da uvek imamo niske cene na tržištu. Današnji prolazni cilj ostvaren je zahvaljujući našoj troškovnoj disciplini što se prenelo na uštede naših putnika kroz kupovinu jeftinijih avio karata. Ostajemo posvećeni putničkom rastu i konstantnoj ponudi novih mogućnosti za putovanja bilo da su u pitanju poslovni ili privatni razlozi. Putničko iskustvo sa WIZZ-om nastaviće da sadrži veoma niske cene avio karata i mogućnost slobodnog izbor svih dodatnih usluga prema željama i mogućnostima samih putnika. Radujem se novim linijima, većem broju letova i još većem broju mogućnosti za naše putnike”.-rekao je Varadi
Preko 2 miliona od svih putnika koji su leteli Wizz Air-om u prethodnih 11 godina bilo je na nekom od letova iz Srbije. Kao odgovor na rastuću popularnost svojih jeftinih avio karata, Wizz Air konstantno poboljšava usluge koje pruža putnicima. Nedavno je predstavljena usluga izbora sedišta kao i više prtljaga za putnike koji su uplatili prioritetno ukrcavanje i koji sada mogu da unesu jedan dodatni komad ličnog prtljaga u avion.

Wizz Air proslavlja istorijskih 100 miliona putnika tako što će za 20% sniziti sve cene na svim linijama, za sve rezervacije preko WIZZ Discount Club-a, koje budu napravljene danas i sutra.

izvor: Wizz Air

Нема коментара:

Постави коментар