PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 09. октобар 2015.

Dok Niš očekuje najavu novih linija, Wizz Air uvodi novu liniju iz Beograda

ilustracija (foto: Avioni iznad Niša)
Niskotarifna avio-kompanija Wizz Air juče je najavila uvođenje nove linije iz Beograda za Karlsrue u Nemačkoj. Početak letova planiran je za 28.mart iduće godine i to dva puta nedeljno(ponedeljkom i petkom), dok je cena karte u jednom pravcu 3399dinara i može se već kupiti sa sajtu ove avio-kompanije. Sa druge strane, Niš za sada ostaje sa dve linije željno isčekujući pozitivne vesti od Wizz Air-a.

Iz Wizz Air-a je poručeno da sa uvođenjem ove linije omogućiće se dolazak novih turista u Srbiju, te da je njihov ukupan broj destinacija koje nude sa aerodroma Beograd i Niš trenutno 13.
-,,Sa našom novom linijom iz Beograda do aerodroma Karlsrue/Baden-Baden sada nudimo 13 međunarodnih destinacija sa dva sprska aerodroma. Srećni smo što možemo da omogućimo dolazak mnogo novih posetilaca u Srbiju kao i odlazak srpskih putnika na svoj odmor ili službeni put modernim avionima Erbas A320 iz naše flote" izjavila je Tamara Mšvenieradže, PR Wizz Air-a.
Iz Wizz Air-a je poručeno da se stalno radi na novim linijama (misli se na celokupnu mrežu linija) i da će o bilo kojoj novoj liniji iz Niša, koja bi možda bila odlučena, javnost biti obaveštena kada za to dođe vreme.

Podsetimo da je Wizz Air objavio red letenja za narednu letnju sezonu prema kome će od 26.marta 2016.godine nastaviti da saobraća dva puta nedeljno ka Malmeu i Bazelu, sredom i nedeljnom. Wizz Air će inače u predstojećoj zimskoj sezoni, koja startuje krajem oktobra, leteti za Malme 2 puta nedeljno(utorkom i subotom) odnosno za Bazel 2 puta nedeljeno (ponedeljkom i petkom).

Tekst: A.P.
Fly from Niš Team

4 коментара:

  1. A EasyJet? Nis-Berlin? U Berlinu ima preko 10 000 Srba

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Aerodrom radi na tome da i druge kompanije dodju i otvore svoje linije iz Nisa, ali da to prvestveno zavisi od trzisne procene avio-kompanija.

      Избриши