PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

понедељак, 05. октобар 2015.

U novom broju Wizz Inflight Magazina - ski centar Kopaonik

(printscreen wizzmagazine.com)
Putnici već od 1.oktobra mogu da čitaju nov broj Wizz  Inflight Magazina, gde je jedna od tema i ski centar Kopaonik, a sve u sklopu predstavljanja svih velikih ski centara na destinacijama Wizz Air-a.

Najveći ski centar u Srbiji (printscreen wizzmagazine.com)
-Sa više od 120 ski instruktora podeljenih u 3 škole, Kopaonik je najveći srpski skijališni centar i radi više nego ostali da bi vas pripremio za staze.. Za početnike vredi doći zato što ima više od 55km uređenih ski staza i 12km staza za nordijsko skijanje(cross-country), po veoma pristupačnim cenama. Za ljubitelje noćnog skijanja tu je staza (Malo Jezero) u centru skijališta, gde se takođe nalazi staza za snoubord na kome se organizuju brojna domaća i međunarodna takmičenja. Kopaonik ima bogatu istoriju; Između ostalog, bio je rudarski centar u srednjem veku. - piše između ostalog u novom broju Wizz Inflight Magazina koji možete pročitati i onlajn.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kopaonik - 130km zapadno od aerodroma Niš

 

Boing 757 sa engleskim turistima na aerodromu 2006.godine

Zbog svoje blizine mnoge čarter avio-kompanije poput britanske kompanije Thomson fly, ruskog avio-prevoznika Yamal, kao i mnogi poslovni ljudi koji koriste ili su koristili usluge aerodroma Niš kako bi najbrže stigli do ovog planinskog centra. Blizina niškog aerodroma može itekako uticati na dalji razvoj turizma i popularizaciju Kopanika kao vrhunske destinacije ne samo kod nas nego i van granica naše zemlje.

 
Tekst: A.P., A.Đ.
Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар