PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

недеља, 29. новембар 2015.

Futsal ekipa aerodroma Niš treća na turniru "Prvi regionalni aerodromski susreti"

ilustracija (foto: Aerodrom Niš)
Ekipa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" u malom fudbalu danas je osvojila 3. mesto savladavši ekipu srpske kontrole letenja SMASTA sa 5:0, na turniru pod nazivom "Prvi regionalni aerodromski susreti" koji je posle 26 godina okupio predstavnike aerodroma iz bivše Jugoslavije.

Na turniru koji se odigrao nadomak Beograda u organizaciji kluba malog fudbala aerodroma "Nikola Tesla", okipio je ekipe aerodroma sa eks-JU prostora, Zagreb, Zadar, Osijek, Mostar, Banja Luku, Niš, Rijeku, kao i ekipe poput nacionalnog prevoznika "Air Serbia"-e, kontrole letenja Srbije i Sarajeva, kao i ambasade SAD-a i Rusije.

Ekipe na turniru bile su podeljen u 4 grupe, gde su po dve ekipe iz svake grupe prolazile u 1/4 finala. Ekipa aerodroma Niš je za protivnike u svojoj grupi imala aerodrom Osijek i "Air Serbia"-u. Ekipa niškog aerodroma turnir je započela porazom u grupi od veoma dobre ekipe "Air Serbia"-e rezultatom 2:3(1:1). U drugoj utakmici u grupi, Osiječani nisu mogli da pariraju uigranoj niškoj ekipi, te su tu utakmicu izgubili rezultatom 3:8(0:4), što je bilo dovoljno da ekipa "Konstantina Velikog" prođe dalje četvrfinale ovog zanimljivog turnira.

3.mesto na regionalnom turniru u Beogradu
(foto: Aerodrom Niš)
U četvrfinalu koje je bilo jutros na programu, niška futsal ekipa predvođena iskusnim kapitenom Vučkovićem savladala je jednog od favorita za osvajanje turnira, ekipu aerodroma Zagreb, koja je bila prva u svojoj grupi, rezulatatom 6:3(2:1). Nišlije su tako prošle u polufinale turnira gde su za protivnika opet dobili ekipu  "Air Serbia"-e koja ih je savladala tesnim rezultatom u prvoj utakmici u grupi. Ova ekipa nacionalnog avioprevozioca ispostavilo se bila je težak ispit za ekipu niškog aerodroma, te tako Nišlije ponovo gube istim rezultatom 3:2(2:1) kao i na prvoj utakmici protiv njih u grupi.

U utakmici za ,mora se priznati fantastično, 3.mesto, iako ostaje žal za finalom, sjajnom igrom sa 5 golova u mreži protivničke ekipe SMATSA, futsal ekipa aerodroma "Konstantin Veliki" dolazi do pobede.

Kapiten niške ekipe Boban Vučković ne krije oduševljenje za osvojeno 3.mesto u konkurenciji 13 ekipa i hvali domaćina i organizatora KMF aerodrom "Nikola Tesla" za sjajno "bratsko" gostoprimstvo.
- Utisci o turniru su fantastični.Bratski aerodrom Nikola Tesla nas je dočekao kao najrođenije i pružio nam je gostoprimstvo koje se rečima ne mogu opisati.Što se tiče sportskog dela mi smo prezadovoljni osvojenim trećim mestom u konkurenciji 13 ekipa, jer je kvalitet ekipa bio na visokom nivou. - rekao je Vučković za naš portal
Inače osvajač ovog prvog regionalnog turnira u malom fudbalu je ekipa KMF aerodrom "Nikola Tesla" koji je savladao u finalu ekipu "Air Serbia"-e rezultatom 3:1(1:1). Rezultate ostalih ekipa možete pogledati ovde.

Naš portal čestita ekipi našeg aerodroma na osvojenom 3.mestu!

Tekst: A.P.
Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар