PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

среда, 18. новембар 2015.

Vučić: Ukazaću Air Serbia-i da uvede letove iz Niša

Air Serbia na aerodromu Niš; ilustracija ; (foto:Fly from Niš)
Premijer Srbije Aleksandar Vučić, izjavio je danas u Nišu da će ukazati nacionalnoj avio-kompaniji Air Serbia da uspostavi letove iz Niša, ali da će konačnu odluku o uvođenju linija iz Niša doneti menadžment ove avio-kompanije.

Premijer Srbije je izjavio da nije samo cilj samo da se razvija Beograd, ali da to zavisi od avio-kompanije da li postoji mogućnost da određene linije budu profitabilne.
-Više verujem u stručnost ljudi iz Air Serbia, nego onih koji bi da sa velikom lakoćom izgovore nešto što je prijemčivo i što bi se dopalo ljudima u Nišu, a pitanje je da li ima veze sa ekonomskom opravdanošću ili ne. - istakao je Vučić
Vučič je izjavio i da bi se nakon davanja koncesionog ugovora za aerodrom "Nikola Tesla", takav sistem mogao primetini i na aerodrome u Nišu i Kraljevu.

Podsetimo da je Air Serbia početkom novembra koristila niški aerodrom "Konstantin Veliki", kada je zbog guste magle na aerodromu Beograd sletelo 5 aviona nacionalnog avio-prevoznika iz Beča, Praga, Ljubljane, Podgorice i Brisela. Putnici su tada prevezeni autobusima za Beograd, a avioni su sutradan odleteli na matični aerodrom.


Tekst: A.P.
Fly from Niš Team / agencije

1 коментар:

  1. Анониман14. јун 2017. 16:37

    jos jednom se potvrdilo da sta god vlast izgovori ono suprotno ce se desiti.

    ОдговориИзбриши