PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

уторак, 17. новембар 2015.

Na niški aerodrom uskoro sleću prvi verski i dentalni turisti iz Švedske

Grupa naših turista punih lepih utisaka doputovala iz Malmea (foto: Aerodrom Niš)
Grupa naših turista koji su tokom proteklog vikenda organizovano boravili u Švedskoj preko turističke agencija "Aero Turs" iz Niša doputovala je danas letom Wizz Air-a u Niš. Prema rečima vlasnice ove agencije turisti su se u Niš vratili puni lepih utisaka, a već od nove godine najavljuje prve organizovane inostrane grupe verskih i dentalnih turista.

Turisti koji su proteklog vikenda posetili Malme, posetili su i Kopenhagen. Cena ovog promotivnog aražmana, koja je ukljućivala avio karte i smeštaj na bazi noćena sa doručkom, kretala se od 130 evra.
- "Aero Turs" posle organizovanog dolaska grupe iz Švedske nastavlja saradnju sa poslovnim partnerima iz Malmea čemu ide u prilog ovo putovanje i organizacija grupe u periodu od 14.11.-17.11.2015. godine. - izjavila je Lidija Stanković vlasnica agencija "Aero Turs"-a
Vlasnica "Aero Turs"-a najavila je da priprema aranžmane za inostrane goste u kojima će potencirati razvoj verskog i dentalnog turizma. 
- Prvu grupu turista sa ciljem posete naših verskih svetinja očekujemo već posle Nove godine, a u međuvremenu akcenat stavljamo na dentalni turizam. Saradnik u razvoju ovog vida turizma je stomatološka ordinacija ,,Cirkonijum centar". Usluge ove ordinacije su već koristili naši gosti iz Švetske. Prezadovoljni su kvalitetom i efikasnošću stručnog tima ove ordinacije tako da ćemo saradnju samo unaprediti. - rekla je Lidija Stanković
Podsetimo da avioni Wizz Air 2 puta nedeljno obavljaju redovne linije ka Malmeu(utorkom i subotom) i Bazelu(ponedeljkom i petkom). Wizz Air uveo je i dodatne novogodišnje letove iz Niša za Malme.

Tekst: A.P., I.S.
Fly from Niš Team / Aerodrom Niš

Нема коментара:

Постави коментар