PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 27. новембар 2015.

Futsal ekipa niškog aerodroma na "Prvim regionalnim aerodromskim susretima" u Beogradu


Ekipa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" u malom fudbalu, nastupiće na "Prvim regionalnim aerodromskim susretima" ovog vikenda u Beogradu, koji će se održati posle 26 godina, u organizaciji kluba malog fudbala aerodroma "Nikola Tesla".

Kapiten niške ekipe Boban Vučković, kaže da će probati da naprave korak više u odnosu na predhodni turnir, ali i ako ponove uspeh sa prethodni uspeh neće biti nezadovoljni.
- Moji momci i ja daćemo sve od sebe da odemo korak više u odnosu na prethodni turnir, ali i ako ponovimo uspeh sa prethodnog tirnira, nećemo biti nezadovoljni. - kaže Vučković
Vučković ističe da će oni pokušati da na najbolji mogući način reprezentuju svoje preduzeće i svoj grad, kao što daju sve od sebe da aerodrom "Konstantin Veliiki" bude uspešan.

Niška ekipa pokušaće da ostvari što bolji plasman
(foto: Aerodrom Niš)
Turnir će se igrati u areni "Posko" pored stadiona BASK kod Careve Ćuprije. Prva utakmica planirana je za subotu u 10h, dok je finale turnira zakazano za nedelju od 15h. Otvaranje turnira, prema rečima organizatora, svojim prisustvom uveličaće i legende srpskog i svetskog fudbala Dragan Džajić i  Dejan Rambo Petković.

Na ovogodišnjem prvom regionalnom turniru ,pored ekipa aerodroma Niš i Beograd, igraće i ekipe sa EX-YU aerodroma Banja Luka, Zagreb, Zadar, Rijeka, Osijek, Mostar, te ekipa Air Serbia-e, SMASTA-e, Kontrole letenja Sarajevo, kao i ekipe ambasade SAD i Rusije.

Podsetimo da je futsal ekipa niškog aerodroma na nedavnom merorijalnom turniru "Sloba Vasković" u Beogradu osvojila 3.mesto u konkurenciji 18 ekipa. Kapiten niške ekipe proglašen je tada za najboljeg strelca tog turnira.

Tekst: A.P.
Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар