PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

понедељак, 17. јул 2017.

Gradonačelnik Niša: Aerodrom Niš uspeo je da "stane na noge". Grad će nastaviti sa investicionim ulaganjima

Aerodrom "stao na svoje noge", kaže gradonačelnik Niša (foto: Marko Stojković)
Gradonačelnik Niša, Darko Bulatović gostujući na "TV Zona Plus" najavio je da će aerodrom "Konstantin Veliki" od naredne godine ostati bez podrške grada odnosno bez subvencija koje se odnose na plate zaposlenih. On je istakao da će grad zajedno sa državom nastaviti da pomaže dalji razvoj aerodroma kada je reč o investicionim ulaganjima poput nabavke dodatnih prilaznih svetala ili proširenja i izgradnje dodatnih kapaciteta na putničkom terminalu.

Gradonačelnik Niša, Darko Bulatović
(foto arhiva: Marko Stojković, Fly from Niš)
Bulatović je rekao da se odluka o okidanju subvencija donosi na osnovu bilansa i uspeha preduzeća, analize onoga što je dosada urađeno i da li mogu da sledeću godinu podnesu sa postojećim kapacitetima.
-Posle toliko godine, aerodrom Niš je uspeo da "stane na noge" u smislu da već od sledeće godine on neće imati podršku u subvencionisanju za plate i primanja koja su do sad bila. Sa ponosom mogu da kažem da su to veliki rezultati koji je aerodrom postigao zahvaljujući pre svega njima, podršci grada u svakom slučaju i ove godine i prethodnih godina. - izjavio je gradočelnik za "TV Zonu Plus"
Gradonačelnik je istakao da aerodrom "Konstantin Veliki" sada funkcioniše punim kapacitom na zadovljstvo građana Niša i celog jugoistoka Srbije. On je podsetio da je do sada uloženo dosta u novu opremu, sanaciju spoljnjeg i unutrašnjeg dela terminalne zgrade, a sve sa ciljem podizanja standarda na aerodromu na jedan veći nivo.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар