PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

уторак, 04. јул 2017.

"Travel Channel" prošle nedelje snimao reportažu o Nišu

ilustracija (foto: Vladimir Mijatović)
Ekipa "Travel Channel"-a boravila je proteklog vikenda u Nišu gde je u saradnji sa Turističkom organizacijom, koja im je bila domaćin, snimala emisiju o našem gradu na skoro svim poznatim lokacijama u gradu.

Kako kažu u Turističkoj organizaciji Niša, ovim je stavljena tačka na do sada nezabeleženu promociju našeg grada. Uskoro će prilog o Nišu biti predstavljen milionima pasioniranih putnika, željnih novih iskustava.

Podsetimo da je poznati britanski voditelj i motociklista Herni Kol tokom 2015.godine sa svojom ekipom posetio je jug Srbije uokviru svoje emisije "Najveće vožnje motociklom", a koja je bila emitovana na "Travel Channel"-u. Tokom svoje zadnje vožnje motociklom kroz Balkan u poslednjoj epizodi obišao je Niš, Prokuplje, Đavolju Varoš i Pirot. Uživao u jelu sa roštilja i domaće pravljenom hlebu i video je kako se topi metal. Na svom putu za Pirot uživao u fantastičnom pogledu koji pruža Sićevačka klisura.

"Travel Channel" je jedan od najvećih svetskih medija koji je dostupan u preko 92 miliona domaćinstava širom Amerike i pokriven je svim vodećim kablovskim operaterima iz sveta.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар