PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

среда, 12. јул 2017.

Ryanair: Apel putnicima da poštuju pravila i izbegnu dodatne troškove

Izbenite neprijatnosti i poštujte pravila, poručuju iz Ryanair-a
ilustracija(foto: Fly from Niš, Marko Stojković)
Irski niskotarifni avio-prevoznik Ryanair, apeluje na svoje putnike da poštuju pravila oko tačnih dimenzija za unos kabinskog prtljaga kako bi se izbegla nepotrebna kašnjenja i kako putnici ne bi morali da plaćaju doplatu za sam prtljag.

Kako su svi letovi Ryanair preko 95% kapaciteta popunjeni, a i sam prostor iznad putničkog sedišta ograničen sa tačnim merama iz ove avio-kompanija podsećaju na pravila:

Kabinski prtljag - maksimalne dimenzije:
  • 1 standarni kabinski prtljag (dimenzije 55cm x 40cm x 20cm i nosivost do 10kg)
  • 1 mala torba (tašna, torba za laptop, kesa sa free shopa i drugo)
Kako je u kabini broj standarnog prtljaga, prema gore već navedenim dimenzijama, ograničen na 90, sve preko tog broja može biti smešten besplatno u prtljažnik aviona. Ukoliko dimenzije nisu odgovarajuće i ne zadovoljavaju propisane dimenzije, putnici će morati da plate dodatno 50 evra ili 50 funti.

Oni koji su kupili dodatnu uslugu "Prioritetno ukrcavanje" Ryanair garantuje da se njihove torbe neće zadržavati i dovoditi u pitanje pošto se prvi ukrcavaju u avion. Cena prioritetnog ukracavanja se kreće već od 5 evra i oni koji planiraju da putuju na 2-4 dana se savetuje da uzmu ovu dodatnu uslugu.

Putnici koji planiraju nešto duže putovanje i planiraju da nove više od 10kg stvari iz Ryanair savetuju da se onda opredele za dodatnu opciju čekirani prtljag kako bi se izbegla nepotrebna kašnjenja i putnici dovodili u neprijatnu situaciju da moraju dodatno da plate za kabinsku torbu pošto nisu poštovali propise ove avio-kompanije.


 

Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар