PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

уторак, 18. јул 2017.

Ruski ambasador: Linija Niš - Kaluga od septembra

Letnji čarter letovi tokom prošle godine iz Kaluge(foto arhova: Fly from Niš)
Ruski ambasador Aleksandar Čepurin najavio prošle nedelje da bi od septembra ponovo mogla biti uspostavljena linija Niš - Kaluga koja će biti od značaja ne samo za ruske turiste koji dolaze u Srbiju, već i za ljude iz Srbije koji žele da posete Rusiju.

On je u razgovoru sa spskim ministrom turizma, Rasimom Laljićem, istakao da je u prvih pet meseci u Srbiji broj turista iz Rusije povećan za 17% u odnosu na isti period prošle godine , kao i da će ova linija samo doneti još boljem rezultatu, prenosi zvanični sajt Ministarstva trgovi, turizma i telekomunikacija.

Podsetimo da je početkom prošle godine u Nišu boravila privredna delegacije iz ovog grada na čelu sa guvernatorom Kaluške oblasti kada se razgovaralo o mogućnosti uspostavljanja jedne direktne linije između Niša i Kaluge, a tokom leta prošle godine realizovana je serija zatvorenih čarter letova iz Kaluge na niškom aerodromu kada su ruski turisti boravili u banjama u ovom delu Srbije. Kaluški aerodrom inače nalazi se na 230km jugozapadno od glavnog grada Ruske Federacije, Moskve.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

3 коментара:

 1. Sjajna vest, znači još jedna avio kompanija koja leti iz/za Niš.

  ОдговориИзбриши
 2. Анониман18. јул 2017. 21:22

  Одлична вест!!! Истина, није баш близу Москве, али одлична вест за успостављање редовне линије Из Калуге за Ниш!

  ОдговориИзбриши
 3. Анониман19. јул 2017. 22:07

  Ако се не варам до Москве се иде аутопутем 180км. Значи од даљине ни д.

  ОдговориИзбриши