PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

четвртак, 20. јул 2017.

Lakše putovanje Wizz Air-om od zimske sezone

Od zimskog reda letenja velike olakšice za putnike Wizz Air-a
(foto: Fly from Niš)
Wizz Air doneo je veoma značajnu odluku za sve putnike koji koriste njihove usluge i koji će tek koristi, zbog toga što će od zimskog reda letenja odnosno od 29.oktobra početi da važi pravilo po kome se veći kabinski prtljag(dimenzije 55x40x23cm) neće naplaćivati. Wizz Air je tako izašao u susret svojim putnicima koji će ovako za 50% više stvari moći da spakuju za svoj put.

klikni za uveličavanje; na engleskom
(foto: Wizz Air)
Mađarski niskotarifni avio-prevoznik praktično je na ovaj način ukinuo razliku između malog i velikog kabinskog prtljaga, time što je propisao jedinstvene mere za samo jednu kabinsku torbu težine do 10kg.

Ovim povodom generalni direktor Wizz Air-a, Jožef Varadi istakao je da su posvećeni da putniku omoguće da njegovo putovanja bude što jednostavnije i bez dodatnog stresa, što ukidanjem ove doplate što naglašava njihovu posvećenost ovom cilju.

Ovaj niskotarifni avio-prevoznik uveo je i jednu novu dodatnu uslugu naznava "WIZZ Priority" koja uključuje prioritetno ukrcavanje, uz ručni prtljag mogu da ponesu i jednu malu torbu maksimalne dimenzije 40x30x18cm, garantovano unošenje ručnog prtljaga počev od 29.oktobra. Poslednja stavka dostupna je putnicima koji koriste "WIZZ Go", "WIZZ Plus", "WIZZ Privilage pass"


Tekst: A.P.
Fly from Niš

1 коментар: