PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

петак, 26. јануар 2018.

Od leta moguć veći avion na liniji za Bazel

Moguć avion sa više sedišta i na liniji za Bazel;
ilustracija (foto: Fly from Niš)
Wizz Air od kraja maja u svojoj bazi u Skoplju planira da zameni postojeća dva aviona tipa A320, sa većim tipom aviona A321, piše portal "EX-YU Aviation News". Kako ovaj portal navodi dva aviona, jedan za drugim stizaće u svoju novu bazu u Skoplju krajem maja odnosno početkom juna.

Wizz Air sa ukupno 4 aviona tipa A320 trenutno opslužuje putnike iz glavnog grada Makedonije, no kapaciteti ce ka pojedinim linijama od sredine godine biti povećani zahvaljujući većem tipu aviona A321 kapaciteta 230 sedećih mesta, navode iz Wizz Air-a za ovaj portal. Ova vest svakako je interesatna za, pre svega , putnike koji lete iz Niša za Bazel s obizirom na činjenicu da ovu liniju upravo Wizz Air održava iz svoje baze u Skoplju, te nije isključeno da se tokom leta A321, pored A320, uključi u redovni saobraćaj na liniji Bazel - Niš - Bazel.

Inače, Wizz Air planira da za letove do Beča, koji startuju sa aerodroma "Konstantin Veliki" od 15.novembra, koristi upravo avion tipa Erbas A321 kapaciteta 230 sedišta što će svakako povećati broj prevezenih putnika.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар