PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

уторак, 09. јануар 2018.

[VEST DANA] Od 15.novembra direktna linija Wizz Air-a sa Bečom

ilustracija; (foto: Fly from Niš)
Putnici koji su silno priželjkivali Beč kao destinaciju do koje mogu da se iz Niša direktno povežu, konačno mogu da odahnu, pošto je mađarski niskotarifni avio-prevoznik Wizz Air najavio da će od 15.novembra ove godine povezivati ova dva grada ujedno najavljujući otvaranje svoje baze u glavnom gradu Austrije.

Wizz Air će sa aerodroma "Konstantin Veliki" leteti tokom naredne zimske sezone 3 puta nedeljno ka Beču i to utorkom, četvrtkom i subotom. Kako nezvanično saznajemo Wizz Air će ka ovoj destinaciji leteti sa većim tipom aviona A321 koji ima 220 sedećih mesta.

Direktor niškog aerodroma izjavio je da će nova linija, 6. Wizz Air-ova po redu, doneti novih 45.000 putnika i značajno doprineti daljem razvoju putničkog avio-saobraćaja iz Niša.
(foto: Fly from Niš)
- Presrećni smo što novu godinu započinjemo ovako lepim vestima. Aerodrom Konstantin Veliki je spreman da prihvati nove putnike i da opsluži veliki broj aviona. Ova nova destinacija za nas predstavlja novih 45.000 putnika na godišnjem nivou što će doprineti da niški aerodrom i u budućnosti obara rekorde u pogledu broja putnika. - izjavio je Đurđanović
Sa druge strane predstavnica Wizz Air-a izjavila je da njihova avio-kompanija razvoju ovog regiona.
- Srećni smo što danas najavljujemo našu šestu liniju iz Niša za Beč. Podvlačimo našu posvećenost regionu i radujemo se nastavku našeg plodonosnog partnerstva sa niškim aerodromom kao i otvaranju novih mogućnosti za srpske putnike koji će uskoro moći da otputuju u još jedan dinamičan evropski grad, bilo turistički ili poslovno i to po niskim cenama već od 19,99 evra ili 2.399 dinara. Naša prijateljska i posvećena posada se raduje što će moći da dočeka nove putnike na našim letovima koje obavljamo avionima koji su među najmlađima u Evropi. - rekla je PR predstavnica Wizz Air
Karte možete kupiti na sajtu wizzair.com, na šalteru prodaje karata na aerodromu Niš i u bilo kojoj turističkoj agenciji ovlašćene za prodaju avio-karata širom Srbije. Podsetimo da će putnici ukoliko Ryanair bude leteo do Bratislave i tokom naredne zimske sezone na neki način imati 5 nedeljnih letova ka Beču.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

3 коментара:

  1. Hoće li ryanair uvoditi nove linije?

    ОдговориИзбриши
  2. Какве су ваше информације у вези са летом Ниш - Братислава, после ове вести? Та линија заправо повезује Ниш са Бечом, јер са аеродрома у Братислави постоји директна аутобуска линија до Беча.Знам јер сам летео. Мени увођење линије Ниш - Беч личи на одговор Виза Рајану, за Ајндховен.

    ОдговориИзбриши
  3. Ukinuće liniju za Bratislavu, zato što Wizzair otvara Beč

    ОдговориИзбриши