PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 19. децембар 2014.

Delegacija niškog aerodroma "Konstantin Veliki" posetila beogradski aerodrom "Nikola Tesla"

Delegacija niškog aerodroma, predvodjena v.d. direktorom Vladicom Djurdjanović posetila je danas beogradski aerodrom "Nikola Tesla" zajedno sa svojim kolegama sa aerodroma u Banja Luci.
Delegacija aerodroma "Konstantin Veliki" u poseti aerodromu Beograd
(foto: beg.aero)
Delegacije aerodroma Niš i Banja Luka imali su prilike danas da se bliže upoznaju sa tehnologijom rada beogradskog aerodroma, kao i sa planovima budućeg ubrzanog razvoja ovog aerodroma. 
simulacija gašenja požara (foto: beg.aero)
Oni su obišli zimski štab kao i službe zadužene za prihvat i otpremu vazduhoplova i putnika, a na kraju su gosti iz Banja Luke i Niša imali priliku da vide simulaciju vatrogasne vežbe gašenja požara na najnovijem vatrenom zidu.
Vladica Djurdjanović, v.d. direktora aerodroma Niš, je izjavio tom prilikom da beogradski aerodrom već godinama pomaže niškom i izrazio nadu da će se ta saradnja i dalje nastaviti. 

Direktor aerodroma Banja Luka, istakao je da je aerodrom Beograd postigao impresivne rezultate, ne samo u okruženju već na širem prostoru Evrope. On je dodao da su došli da se upoznaju sa tehnologijom i iskustvima koje imaju njihove beogradske kolege.
(foto: beg.aero)

Domaćin ove posete, v.d. direktor aerodroma Beograd, Saša Vlaisavljević je izjavio da su kolegama iz Banja Luke i Niša pokazali kako funkcionišu njihove operativne službe, a pre svega zimska, koja je među najboljima u Evropi. "Prijateljskim aerodromima u okruženju želimo da pomognemo i sa njima ostvarimo još bolju saradnju."-rekao je na kraju Vlaisavljević

 

Tekst: A.P.
beg.aero / Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар