PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

среда, 10. децембар 2014.

Djurdjanović: Važan ugovor za naš aerodrom


Direktor niškog aerodroma, Vladica Djurdjanović je odmah po završetku konferencije za novinare, po prvi put dao je i izjavu za medije od svog postavljenja na funkciju direktora niškog aerodroma. 


 U svojoj izjavi za Narodne Novine, ističe da je ovaj ugovor izuzetno važan za naš aerodrom.
foto: Fly from Niš Team
-"Ovo je izuzetno značajan dan za niški aerodrom, jer posle godinu i po dana prekida, počeće i redovan saobraćaj iz ove luke. Niški aerodrom je otvoren za medjunarodni saobraćaj, ali kada je reč o poslovnoj i kargo avijaciji, medjutim, nema redovnih linija za putnike, a one su izuzetno bitne za gradjane, jer mogu da ispraniraju vreme putovanja. Praktično, ovim letovima omogućavamo i manje platežno sposobnom stanovništvu da sebi priušte let avionom do Evrope" - rekao je direktor aerodroma "Konstantin Veliki" Vladica Djurdjanović.
On je naglasio, da je ovo važna vest i za zaposlene u javnom preduzeću čije je osnivač grad koji su, nažalost, zbog ekonomskih prilika u preduzeću, pristali na minimalne zarade u trajanju od pola godine.
-"Svest zaposlenih je na visokom nivou, jer znaju da samo tako, za par meseci, možemo stići do pozitivnih rezultata, koji bi trebalo da omoguće da od februara naredne godine možemo da isplaćujemo plate u punom iznosu. Još važnije da ćemo moći da zaradjujemo naše plate, jer za ove letove neće biti nikakvih subvencija od strane grada. Rizik poslovanja preuzela je kompanija Viz Er i aerodrom Niš.Aerodromska taksta iznosi 3 evra po pristiglom putniku, što praktično znači, što više dovezenih putnika u Niš, i više novca za niški aerodrom. I mi i naš partner smo prihvatili odgovornost za prazna sedišta u avionu, ali sobzirom na cenu karata duboko verujem da praznih sedišta neće biti." - ocenio je Djurdjanović
Narodne Novine Niš / Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар