PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

недеља, 28. децембар 2014.

Djurdjanović: Aerodromi su osnova dobrog razvoja turizma

v.d. direktor Vladica Djurdjanović (printscreen Tanjug)
Obraćajući se pristutnim medijima, v.d. direktor Vladica Djurdjanović istakao je da je ovo prvi čarter let na ovoj liniji i da su planirana još dva početkom naredne godine.
"Ovo je prvi čarter let na liniji Moskva-Niš-Moskva i imaćemo još dva ovakva leta početkom naredne godine. Oni će dovoziti ruske turiste, a u povratku će voziti naše turiste put Ruske Federacije", rekao je za Tanjug Vladica Đurđanović, v.d. direktora aerodroma "Konstantim Veliki" u Nišu.
Uz zahvalnost turističkim organizacijama koje su prepoznale niški aerodrom kao destinaciju na koju mogu da dovedu svoje turiste odakle će ih upućivati na planine ili u banje, Djurdjanović je istakao da su aerodromi osnova dobrog razvoja turizma.
"Mi planiramo da i u narednoj godini organizujemo više redovnih čarter letova", rekao je Djurdjanović.
Direktor niškog aerodroma je naglasio da je sve u rukama turističkih organizacija i njihovih mogućnosti da organizuju određene aranžmane.
"Aviokompanije su zainteresovane za letove, ali putovanje avionom nije jeftino. Turističke organizacije treba da se potrude da dovedu putnike na naš aerodrom, a aerodrom je sve učinio da omogući što jeftinije letove. Mi smo snizili cene za narednu sezonu koja počinje od 22. marta, tako da će taksa iznositi tri evra i pokrivaće kompletan servis putnika uključujući i sletannje i poletanje aviona" rekao je Djurdjanović.
Po rečima direktora, cene aerodromske takse dovedene su na najniži mogući nivo i najkonkurentnije su u regionu.

Tanjug / Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар