PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

среда, 03. децембар 2014.

Slavković: Prvi letovi iz Niša od 1.juna 2015.godine


Gostujući u jutarnjem programu TV Zona Plus, zamenik gradonačelnik Niša Ljubivoje Slavković najavio je da će do nove godine potpisati svečano ugovor sa avio-prevoznikom, a da se od 1.juna naredne godine otpočeti sa redovnim letovima iz Niša.
- "U situaciji smo da od 1.juna počinju letovi iz grada Niša i da neće imati nikakvih subvencija u odnosu na predhodni period. Imamo dva, tri ozbiljna interesenta iz Turske i iz drugih zemalja koji su spremni da uzmu u zakup ili čak sa idejom da kupe niški aerodrom i ja se nadam da će u narednih par meseci u saradnji sa Vladom Republike Srbije, i tu moram da Vam kazem da imamo izuzetnu saradnju sa ministarstvom za saobraćaj da se on osposobi sa još nekom opremom, tako da ćemo do šestog meseca naredne godine definitivno aerodrom skinuti sa budžeta kao jednog  od ozbiljnijeg problema." - kazao je Slavković
Ljubivoje Slavković (printscreen TV Zona Plus)
Na konstataciju voditeljke jutarnjeg programa da će se i pored najave za mart, ipak prolongirati do juna, zamenik gradonačelnika je izjavio sledeće:
- "Do marta će se zaključiti ugovori, dogovoriti sve. Ja ne poznajem tu tehnologiju, onoliko koliko sam sa gradonačelnikom pričao koji vodi taj projekat, ugovaranje tih i dobijanje dozvola za odredjene letove letove to je zaista neka velika procedura gde treba i neki evropski organi i naši organi da se slože. Sigurno je da će ugovor ovih dana biti potpisan i obelodanjen sa obe strane. Dakle, na dobrom smo putu, pri čemu ćemo od aerodroma odvojiti gradski prevoz i pripojiti ga direkciji za javni prevoz, što je i logično. Tako će se aerodrom baviti isključivo onom funkcijom za koju je i formiran." - rekao je Ljubivoje Slavković, zamenik gradonačelnika Niša gostujući u jutarnjem programu TV Zona Plus.
Slavković se nada da će se do nove godine svečano potpisati ugovor i obelodaniti partner.

Tekst: A.P.
Fly from Niš Team

8 коментара:

 1. Obzirom da se pominju turski prevoznici verovatno ce biti samo par pokusaja carter-letova za tursku u okviru letnje sezone i to je to! Jos uvek se pominju subvencije prethodne vlasti i to im je za sada glavni argument aktiviranja aerodroma.

  ОдговориИзбриши
 2. Ne verujem SNS-ovcima nista

  ОдговориИзбриши
 3. Ma nema veze sa vezom-ne zna ovo ne zna ono.ZAMENIK GRADONACELNIKA.A da se gradonacelniku nesto desi ko bi znao?Bratanac na cicu od komsije ujka?????WTF???

  ОдговориИзбриши
 4. Zar ne bese sve to planirano od septembra...

  ОдговориИзбриши
 5. Ajde bre stvarno vise. Kakva crna nova godna, zar ne rekose do kraja semptembra, oktobra, novembra... Sada opet do kraja decembra. Ajde stvarno dosta!!! Dosta bre lazi i prevara, goni te se svi gde vam je i mesto,

  ОдговориИзбриши
 6. Umesto da vlada uloži koliko treba i posle zaradjuje od rada aerodroma, oni bi pre prodali drugima samo zato što će tako pre doći do novca. Priroda srpskog naroda koji je lenj.

  ОдговориИзбриши
 7. Ma preorite ga, to je najmanji trosak i sigurno "skidanje" sa budzeta ! Samo lazi i trla baba lan ! Prosto je tesko coveku da oceni dali ste veci lazovi ili nesposobnjakovici !

  ОдговориИзбриши