PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

среда, 18. мај 2016.

Autobusom do Beča već od 1 evra

Bus transfer Bratislava aerodrom - Beć ;ilustracija (foto: youtube.com)
Većina budućih putnika koja bude koristila let avio-kompanije Ryanair do Bratislave kao krajnje odredište će im biti Beč, te ovim povodom želimo da Vam pokažemo kako i na koji se možete najlakše i najjeftinije prebaciti do glavnog grada Austrije.

Da je tržište sa niskotarfinog avio transporta zahvatilo i tržište bus prevoza govori i podatak da sa aerodroma Bratislava do Beča možete stići autobusom "Slovak Lines" po ceni već od 1 evra. I Flixbus nudi prevoz do Beča po ceni već od 4,5 evra.


I na sajtu Ryanair u posebnom odeljku transferi nudi Vam se mogućnost rezervacije i kupovine karata za bus prevoz od aerodroma Bratislava do centra Beča.

Inače više o gradskom prevozu do centra glavnog grada Slovačke možete se informisati preko sajta aerodroma Bratislava.

Pored autobuskog transfera do glavnog grada austrije možete da se prevezete i vozom.
--------------------------------------------------------------------------------
Krstarenje Dunavom do Beča samo tokom letnjeg perioda(foto: lod.sk)
Autobuski prevoz iz Bratislave nije jedini vid transporta koji možete koristi. Jedan od vidova prevoza, ukoliko želite da doživite Bratislavu i Beč iz drugog ugla, jeste i vožnja hidro gliserom koji saobraća samo tokom letnje sezone. Cena povratne karte je nešto skuplja u odnosu na autobuski prevoz i kreće se od 40 do 70evra, za vožnju koja traje 75 minuta. U cenu prevoza treba uračunati i cenu transporta do doka, odakle polazi hidro gliser za Beč odnosno za Bratislavu.Tekst: A.P.
Fly from Niš
(ažurirano april, 2018.)

3 коментара:

  1. Da li sa Erdberg-a polazi bus u 10:30 do aerodroma u Bratislavi?

    ОдговориИзбриши
  2. Da li povoljnije kupiti autobusku kartu unapred online, ili odmah po dolasku na aerodrom? S obzirom da ne znam tacno vreme sletanja i procedure na aerodromu

    ОдговориИзбриши