Пређи на главни садржај

Autobusom do Beča već od 1 evra

Bus transfer Bratislava aerodrom - Beć ;ilustracija (foto: youtube.com)
Većina budućih putnika koja bude koristila let avio-kompanije Ryanair do Bratislave kao krajnje odredište će im biti Beč, te ovim povodom želimo da Vam pokažemo kako i na koji se možete najlakše i najjeftinije prebaciti do glavnog grada Austrije.

Da je tržište sa niskotarfinog avio transporta zahvatilo i tržište bus prevoza govori i podatak da sa aerodroma Bratislava do Beča možete stići autobusom "Slovak Lines" po ceni već od 1 evra. I Flixbus nudi prevoz do Beča po ceni već od 4,5 evra.


I na sajtu Ryanair u posebnom odeljku transferi nudi Vam se mogućnost rezervacije i kupovine karata za bus prevoz od aerodroma Bratislava do centra Beča.

Inače više o gradskom prevozu do centra glavnog grada Slovačke možete se informisati preko sajta aerodroma Bratislava.

Pored autobuskog transfera do glavnog grada austrije možete da se prevezete i vozom.
--------------------------------------------------------------------------------
Krstarenje Dunavom do Beča samo tokom letnjeg perioda(foto: lod.sk)
Autobuski prevoz iz Bratislave nije jedini vid transporta koji možete koristi. Jedan od vidova prevoza, ukoliko želite da doživite Bratislavu i Beč iz drugog ugla, jeste i vožnja hidro gliserom koji saobraća samo tokom letnje sezone. Cena povratne karte je nešto skuplja u odnosu na autobuski prevoz i kreće se od 40 do 70evra, za vožnju koja traje 75 minuta. U cenu prevoza treba uračunati i cenu transporta do doka, odakle polazi hidro gliser za Beč odnosno za Bratislavu.Tekst: A.P.
Fly from Niš
(ažurirano april, 2018.)

Коментари

  1. Da li sa Erdberg-a polazi bus u 10:30 do aerodroma u Bratislavi?

    ОдговориИзбриши
  2. Da li povoljnije kupiti autobusku kartu unapred online, ili odmah po dolasku na aerodrom? S obzirom da ne znam tacno vreme sletanja i procedure na aerodromu

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - APRIL / MAJ 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom aprila i maja meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. U tabeli su date i cene za redovne sezonske destinacije Krf, Atina i Tivat za period putovanja jun i jul mesec. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) April / Maj Ryanair 12,99€ / 12,99€ Stokholm Arlanda(ARN) April / Maj Ryanair 20,91€ / 19,99€ Malta(MLA) April / Maj Ryanair 21,99€ / 26,03€ Krf(CFU)*** Jun / Jul Ryanair 21,79€ / 32,65€ Bazel Miluz(MLH) April / Maj Wizz Air 2349 RSD / 2349 RSD Dortmund(DTM) April / Maj Wizz Air 2939 RSD / 4109 RSD Memingen(FMM) April / Maj Wizz Air 3289 RSD / 2349 RSD Malme(MMX)

Air Serbia: Planiramo da povećamo svoje prisustvo u Nišu i da otvorimo biznis salon

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Nacionalni avio-prevoznik Air Serbia želi da u narednom periodu pojača svoje prisustvo u Nišu i da putnicima i svim svojim klijentima omogući da se bliže upoznaju sa pogodnostima koja nudi. Prvi planovi su već krenuli u proces realizacije poput otvaranja kontakt centra i zaposlenja 40 novih agenata kao i dodatnih 10 koji će raditi u službi balansiranja vazduhoplova. Direktor Air Serbia-e Jirži Marek ističe da je baza u Nišu veoma značajna za razvoj nacionalnog avio-prevoznika i da u narednom periodu planiraju da jačaju svoje prisustvo na Aerodromu Konstantin Veliki. Direktor je takođe najavio da bi po završetku izgradnje u okviru novog termilana Air Serbia otvoriti posebni biznis salon. - Baza u Nišu je za Er Srbiju veoma važna i planiramo dodatno jačanje našeg prisustva na jugu Srbije. U narednom periodu, u okviru radova na završetku novog terminala, planiramo otvaranje posebnog biznis salona. Razmatramo i mogućnosti za veće prisustvo službi naše t

Švedska direktno iz Niša po ceni već od 12,99€

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Dva najveća niskotarifna avio-prevoznika Ryanair i Wizz Air nude direktore letove ka Stokholmu odnosno Malmeu po ceni već od 12,99€ tokom marta. Ukoliko planirate da 24. marta poletite ka Malmeu karte možete kupiti po ceni već 1759 dinara, a ukoliko 30. marta poletite ka Stokholmu Arlandi možete kupiti po ceni već od 12,99€. Karte za ove, ali i druge destinacije ove avio-kompanije se mogu kupiti preko zvaničnog sajta Ryanair -a, u turističkim agencijama širom Srbije kao i u holu terminalne zgrade Aerodroma Konstantin Veliki Niš. Tekst: A.P. Fly from Niš BONUS VIDEO: Leto iz Niša 23