PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

четвртак, 26. мај 2016.

Uskoro više prostora za putnike u holu terminalne zgrade aerodroma Niš

(foto arhiva Fly from Niš)
Putnici će uskoro osetiti malo veći komfor u holu terminalne zgrade nakon što se ukloni trafika koja će sada biti u spoljnem delu terminala niškog aerodroma.

Na ovaj način aerodrom će biti moći da primi veći broj putnika počev od 4.septembra odnosno svake nedelje kada krenu u prepodnevnim časovima letovi , pored redovne linije za Malme, i za Berlin. Tim povodom direktor Đurđanović ranije je izjavio da je tim povodom planirano proširenje kapaciteta check-in šaltera, kontra-diverzione kontrole putnika kao i samog odlaznog i dolaznog gejta.
Trafika od sada ispred terminala
(foto: FB restoran Avio krilo)
- Preduzećemo mere da se na neki način prisredi aerodrom odnosno da se sa malo novca završi neki posao koji je značajan za putnike. To je recimo povećanje broja check-in šaltera sa 2 na 4, na taj način moćićemo komfornije da radimo kada imamo 2 aviona istovremeno. Naša KD (kontra-diverziona) kontrola ima jedan skener zbog čega se pravi gužva, pa planiramo da imamo 2. Trenutni kapacite odlazećeg gejta je oko 200 putnika, a sobizorm da ćemo imati 2 aviona istovremeno na aerodromu planiramo da i taj prostor proširimo što se isto planira i za dolazeći gejt. Takođe u planu je i zamena krova koji prokišnjava. - kazao je direktor Đurđanović, gostujući  nedavno na RTV Belle Amie
Ovi inače neće biti jedine novine koje će biti na aerodromu, već tokom juna meseca se očekuje da proradi i bašta restorana "Avio krilo" koja se nalazi pored terminalne zgrade.

Podsetimo da sa aerodroma Niš možete leteti na redovnim linijama Wizz Air za Bazel i Malme, istom avio-kompanijom od 20.avgusta i do Dortmunda. Od 4.septebra odnosno 31.oktobra Ryanair pokreće svoje prve linije iz Niša i to do Berlina odnosno Bratislave.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар