PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

среда, 18. мај 2016.

O'Brajan: Prodaja karata za Berlin pokazuje da ovo tržište ima potencijal

ilustracija (foto: ryanair.com)
Direktor komercijale Ryanair holdinga, Dejvid O'Brajan ocenio je za Večernje Novosti da je Ryanair odavno planirao dolazak na srpsko tržište, kao i da ih je Niš privukao upravo zbog niske cene aerodromskih usluga, kao i potencijala koji poseduje.

On je istakao da računaju najviše na putnike iz dijaspore, ali i ekonomske migrante sa Balkana. O'Brajan  nije mogao da kaže da će vreme pokazati da li dolazak u Niš bio dobar potez, ali prema trenutnim podacima oko prodaje karata za Berlin pokazuju da ovaj region ima potencijala.
-Potrebno je vreme da uvidimo da li je ovo bila dobra poslovna odluka, ali imajući u vidu popunjenost letova za Berlin verujemo da srpsko tržište ima veliki potencijal. Naš dolazak privući će i druge avio-kompanije. Možemo da garantujemo uvek najniže cene, čak 30 odsto od cene konkurencije. Takođe, ulažemo u naše avione, a nijedan nije stariji od pet godina. - rekao je O'Brajan za Večernje Novosti
Prema O'Brajanovim rečina Ryanair nije došao u Niš na jednu sezonu, već je došao sa ciljem da se razvija što podrazumeva i razvoj samog aerodroma.

Govoreći o pogodnostima za putnike, kazao je da njihovi putnici imaju pravo na dva besplatna ručna prtljaga i da je i to ono što ih izdvaja od drugih. Takođe, tvrdi da ne gube prtljag, kao i da su za prevoz kargo prtljaga cene vrlo povoljne. Tako, recimo, putnik koji do Berlina želi da preveze kofer težine 15 kilograma treba da doplati 30 evra, a za 20 kilograma prtljaga 10 evra više.

Podsećamo Vas da će Ryanair iz Niša startorvati sa svojom prvom linijom 4.septebra letom do Berlina, a od 31. oktobra startovaće da leti i do Bratislave. Sa niškog aerodroma trenutno možete leteti Wizz Air na redovnim linijama do Bazela i Malmea, a već od 20.avgusta i do Dortmunda.

----------------------------------------------------------------------
Ryanair startuje ranije iz Sofije

Iako su prvi letovi Ryanair-a iz njihove nove baze u Sofiji bili najavljeni za kraj oktobra odosno početak novembra, zbog velike tražnje putnika na destinacijama na kojima će leteti odlučeno je da se krene ranije odnosno početkom septembra rekao je O'Brajan na konferenciji u Sofiji ovog utorka, a prenosi portal The Sofia Global.  Da li će i Niš, doduše sada sa dve linije, imati isto tako veliku tražnju da Irski avio-prevoznik uradi sličan potez ostaje da se vidi u narednom periodu.


Tekst: A.P.
Fly from Niš / Večernje Novosti / Magazin Sana

Нема коментара:

Постави коментар