PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

среда, 25. мај 2016.

Cene smeštaja u Bratislavi i Beču

Bratislava (foto: wikipedia.org)
Bratislava je nova destinacija Ryanair-a koja se nalazi u ponudi sa niškog aerodroma, a koja startuje od 31.oktobra. Ukoliko planirate da ovu destinaciju ili Beč na 60-tak kilometara posetite u sopstvenoj režiji, pogledajte kako se kreću cene smeštaja.

Koristeći najveći svetski bukmejker pretraživač, Booking.com, možete odsesti u nekom od mnogobrojnih hostela u Bratislavi i od već po ceni od 72 evra pa sve preko 125 evra u zavisnosti od lokacije i onog što očekujete. Pored hostela možete pronaći i ponude za veliki broj apartmana, domaćinskih kuca, prenoćišta, hotela, motela, i drugo.

Što se tiče noćenja u Beču cene smeštaja u hostelima se kreču od 72 evra do 210 evra u zavisnosti od lokacije i onog što očekujete. Pored hostela možete pronaći i ponude za veliki broj apartmana, domaćinskih kuca, prenoćišta, hotela, motela, i drugo.

Pregled cena rađen je za period od 04.11. - 07.11. za dve osobe koristeći sajt Booking.com. Ukoliko uđete preko sajta Ryanair-a na ovaj sajt i kasnije se registrujete na bukingu možete ostvariti dodatne popuste prilikom rezervacije Vašeg smeštaja.

Svakako Vam preporučujemo da ukoliko niste dovoljno vešti sa kupovinom preko interneta, to učiniteu Vašoj najbližoj turističkoj agenciji u Nišu i širom Srbije.


Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар