PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

понедељак, 18. јул 2016.

30% popusta na prtljag tokom zimske sezone na letovima Ryanair-a

ilustracija (foto: ryanair.com)
Najveća niskotarifna avio-kompanija Ryanair započela je danas sa promotivnom akcijom gde svojim putnicima nudi 30% popusta na veliki prtljag od 15kg i 20kg tokom zimskog perioda za period putovanja od 1.oktobra do 15.decembra.

Ovim povodom predstavnik Ryanair-a Robin Keli izjavio je da ova avio-kompanija nastavlja da smanjuje troškove putovanja i da u ovoj akciji učestuju svi oni putnici koji su već rezervisali svoje karte ili tek planiraju da rezerviše svoje karte u tom periodu.
- Ryanair nastavlja da smanjuje troškove putovanja i pokrenuli smo veliku promo akciju na čekirani prtljag sa 30% popusta za prtljag od 15kg i 20kg na letovima u perodu od 1.oktobra do 15.decembra. Ova ponuda važi za sve putnike i one koji su već bukirali svoj let kao i one koji će tek bukirati karte tokom ovog perioda. - rekao je Keli
Promotivna akcija na čekirani prtljag od 30% popusta važiće do nedelje 24.jula u ponoć.

Podsećamo Vas da će Ryanair svoj prvi let iz Niša ka Berlinu pokrenuti 4.septembra, dok će krajem oktobra i početkom novembra pokrenuti i ostale linije ka Diseldorfu(Weeze), Bratislavi i Milanu(Bergamo). Takođe želimo Vas informišemo da je na sajtu Ryanair moguće kupiti kartu po ceni već od 14,99evra u jednom pravcu.


Fly from Niš / Ryanair

Нема коментара:

Постави коментар